Metaalbewerkers gezocht! Elke vrijdagmiddag vrij!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

Binnen een opgeruimde werkplaats werkt een hechte club gasten aan allerlei maatwerk producten. Dit zijn hoogwaardige, precisie onderdelen voor bijvoorbeeld ASML. Alles is ruim opgezet en het is er comfortabel werken (prettig geluidsniveau en iedereen heeft zijn eigen gereedschap en werkplekje). Ze hebben voor (bijna) elke metaaltechneut plaats! Ook BBL’ers zijn bijvoorbeeld welkom.
 

Wat wij bieden

Een salaris oplopend tot € 2.800,- bruto, 13 ADV dagen, flexibele tijden, en elke vrijdagmiddag vrij. Zeker geen nummertje en een hechte club collega’s. Hier verdien je snel een fulltime vaste baan!
 

Wat wij vragen

Je hebt passie voor metaal en vindt afwisseling belangrijk! Je wil niets liever dan van alles maken van RVS, Metaal en Aluminium en hebt 2 rechterhanden. Verder kom je uit de regio Tilburg (bijvoorbeeld Breda, Waalwijk, Rijen, Dongen, Oosterhout of Den Bosch). Ervaring als bijvoorbeeld, CNC draaier, CNC frezer of metaalbewerker kan maar hoeft niet per se.
 

Over het bedrijf

Heb jij passie voor metaal en werk je graag aan High Tech machineonderdelen? Dit bedrijf heeft alles in huis om hoogwaardige machineonderdelen voor o.a. ASML te maken! Er wordt bijvoorbeeld gedraaid, geslepen, gefreesd en geassembleerd. De werkplaats is spic en span en alles is maatwerk! Werken onder een fantastische manager waar altijd tijd voor een geintje is. Ouderschapsverlof, 4 dagen werken, elke vrijdagmiddag vrij en flexibele begin- en eindtijden zijn hier heel normaal! Het bedrijf is gevestigd in het mooie Tilburg.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent