Bijrijder horeca distributie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 1900,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Als bijrijder in de horecadistributie begin je de dag door, samen met de chauffeur, de vrachtwagen te gaan laden met de te bezorgen bestellingen zoals bier, wijn, fris en toebehoren. Wanneer de wagen geladen is vertrek je naar één van de vele losadressen, hier breng je de bestelling naar binnen en neem je het eventuele lege fust meer mee terug naar de vrachtwagen. Aan het einde van de dag los je de vrachtwagen op de zaak.

In jouw functie als bijrijder werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag en incidenteel op zaterdag. De exacte werktijden zijn per dag verschillend, veelal verneem je één dag van te voren hoe laat je moet beginnen. Pas wanneer alle bestellingen bezorgd zijn en de vrachtwagen weer leeg is ben je klaar, dit betekent dat je uiteindelijke eindtijd niet bekend is. Je wordt betaalt vanaf de opdrachtgever en tot je weer terug bent bij de opdrachtgever. Daarnaast is het een pré als je eigen vervoer hebt. Hierdoor kan je zelf naar de vestiging rijden. Mocht je geen eigen vervoer hebben dan kan je vaak met iemand meerijden maar dit betekent wel dat je soms even moet wachten tot jullie beide klaar zijn met de klus.

Wat wij bieden

• Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer: bruto circa €1900 per maand o.b.v. 40 uur
• Wekelijkse verloning
• Werk bij een grote speler in de markt
• Uitzicht op vast werk bij onze opdrachtgever
• Doorgroeimogelijkheden naar C(E) chauffeur bij indiensttreding

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:
• Sterk, collegiaal en representatief is
• Over eigen vervoer beschikt (auto/scooter)
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/Rotterdam
• Ervaring heeft als bijrijder (pré)
• In het bezit is van het VCA certificaat (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Houten, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Amsterdam. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen. Overigens is onze opdrachtgever gemakkelijk te bereiken vanuit Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam.

Solliciteren

Ben jij de sterke bijrijder die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent