Warehouse administrator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Als warehouse administrator ben jij degene die alles regelt rondom de administratie van het magazijn. Ben jij een regelaar en zorg je altijd dat zaken op rolletjes lopen? Lees dan verder!

Over de functie

In deze full time functie ga je de verantwoordelijkheid dragen voor de gang van zaken wat betreft de administratie van het magazijn, dit doe je in teamverband. Wat behoort nog meer tot jouw takenpakket?

 • Je wordt dé schakel tussen het transport en het warehouse.
 • Het maken van laadplanningen. Dit doe je aan de hand van de klantwens en houdt je rekening met de capaciteit van de werkvloer.
 • Het ontvangst van transporteurs, met hierbij behorend het controleren van transportdocumenten
 • Je bewaakt de planning, signaleert vertraging en informeert de belanghebbenden.


Dit zijn in hoofdlijnen jouw verantwoordelijkheden!

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende, administratieve baan waar je verantwoordelijkheid zult dragen over de gang van zaken, een interessante uitdaging! Wat bieden we nog meer?

 • Een baan bij een internationaal, groeiend bedrijf
 • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een prettig, gezellig team van 6 andere warehouse administrators
 • Een startsalaris tussen de €2000,- en de €2400,-, dit is afhankelijk van je leeftijd en/of ervaring.


Het is een fulltime baan, met uitzicht op vast werk voor onbepaalde tijd (bij gebleken geschiktheid).

Wat wij vragen

Omdat de functie veel aspecten kent, en verantwoordelijkheid vraagt is het prettig wanneer je beschikt over een niveau 4 werk- en denkniveau.

Hiernaast vinden wij het prettig wanneer je:

 • (recente) vergelijkbare werkervaring hebt, bijvoorbeeld als voorman van een magazijn of logistiek administratief medewerker.
 • Je hebt kennis en ervaring van/in Excel en Navision, hier zul je veel mee werken.
 • Je spreekt vloeiend Engels


Ook wanneer je niet aan alle functie-eisen voldoet nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij een open en informele bedrijfscultuur, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Wij zijn ruim een jaar geleden verhuisd naar een prachtige, nieuwe locatie vlakbij Gorinchem, en zijn dus makkelijk te bereiken vanaf Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan ons de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je bellen of appen naar 0653143973 of stuur een mailtje naar nienkedijkhof@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent