Operator met leidinggevende kwaliteiten

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2350,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Met jouw talenten weet je mensen aan te sturen. Jij weet de juiste snaren te raken bij productie medewerkers en jij kunt de beste teamprestaties neer zetten. Voel jij je een operator met leidinggevende capaciteiten? Dan is dit jouw baan!

Over de functie

Als leidinggevende operator ben jij verantwoordelijk voor het productieproces en stuur je een groep van circa 10 productiemedewerkers aan. Iedere werknemer heeft een specifieke taak en jij zorgt er voor dat deze taken uitvoerbaar zijn. Jij zorgt er voor dat de productiemedewerkers voorzien zijn van voldoende ingrediënten om tot een eindproduct te komen. Het is aan jou om er voor te zorgen dat de kwaliteitssystemen HACCP en IFS worden nageleefd tijdens het productieproces.

Je gaat, volgens de recepten van klanten, salades bereiden waarbij er veel variatie zit in de ingrediënten die gebruikt kunnen worden. Het is ook aan jou om ervoor te zorgen dat de juiste schalen, stickers en ingrediënten klaar staan.

Naast het aansturen van de productiemedewerkers en het voorbereiden van het werk, ben jij ook verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse machines. Door jouw technisch inzicht los je de kleine storingen gewoon zelf op! Voor de grote storingen ben jij degene die de technische dienst informeert, zodat de storing wordt verholpen.

Wat wij bieden

Jij krijgt;

Een fulltime baan; contract bij opdracht gever binnen 6 maanden;
Een uurloon tussen de € 12,35 en de € 13,85 per uur (22 jaar en ouder);
Ploegen/onregelmatigheid toeslag gemiddeld 15% volgens cao;
Een gereduceerde prijs voor verse producten voor thuis gebruik.

Wat wij vragen

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
Je wilt werken in ploegendiensten in een koele omgeving (4 graden);
Je beschikt over technisch en logistiek inzicht.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Rijnsburg, maakt gezonde voedingsmiddelen en produceert dagelijks dagverse producten. Door de toenemende behoefte aan lekkere en gemakkelijk te bereiden gezonde voeding, blijft dit bedrijf groeiende!

Solliciteren

Wil jij van deze vacature jouw nieuwe baan maken, of wil jij graag wat meer informatie? Bel of WhatsApp naar 06-33044707. Mailen kan naar jacobkuijt@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent