Bedrijfsauto + allround techniek = leuke buitendienst functie!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Voor een goede klant zijn wij op zoek naar goede service monteurs. Je gaat met een leuk team (of zelfstandig) op pad naar klanten. Je sleutelt, rijdt rond, kijkt bij verschillende klanten in de ''keuken'' en hebt lekker veel vrijheid.

Over de functie

Je start de dag vanuit huis of de vestiging. Vervolgens ga je naar klanten toe en installeer je nieuwe deuren, pleeg je onderhoud en los je uiteindelijk storingen op. Je komt in aanraking met veel verschillende technieken en staat bijna elke dag in een totaal andere omgeving. Je hebt 's avonds aan de eettafel altijd wat leuks te vertellen!

Wat wij bieden

Een goed salaris, stabiel bedrijf, uitzicht op een vast contract, auto van de zaak en een mooi arsenaal aan gereedschap!

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische opleiding en hebt eventueel al technische ervaring als bijvoorbeeld onderhoudsmonteur of servicemonteur. Verder is het fijn als je in de omgeving van Waalwijk woont. Dat kan bijvoorbeeld zijn Breda, Den Bosch of Tilburg. Als laatste is het van belang dat je een rijbewijs hebt en fulltime beschikbaar bent.

Over het bedrijf

Onze klant is gevestigd in de regio Waalwijk en actief in industriële bedrijfsdeuren. Het betreft een leuke combinatie van elektrotechniek, meet- en regeltechniek en werktuigbouwkunde. Het is een mooi bedrijf met een goede reputatie, weinig verloop en gezonde financiële situatie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur nu je sollicitatie naar wytsevanderwoning@werktalent.com of neem contact op via 06-19911758. Wanneer je nog vragen hebt of niet zeker weet of je aan de eisen voldoet neem dan ook gerust contact met me op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent