Monteur metaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb je een opleiding in of passie met metaal en zoek je variatie?! In deze baan kom je in aanraking met bijna alle technieken binnen de metaal en kies jij zelf voor werken in de werkplaats of bij de klant!

Over de functie

Lassen, kanten, draaien, frezen, zetten, assembleren en op locatie monteren van allerlei stalen producten. Geen seriewerk en niet elke dag op dezelfde vierkante meter. Je werkt in een middelgroot, informeel bedrijf met leuke projecten en producten. Er zijn geen vaste functieprofielen dus je bepaalt in goed overleg zelf wat je doet! je kunt bijvoorbeeld in de werkplaats alles voorbereiden en in elkaar zetten of je gaat op locatie alles monteren, elke verhouding tussen binnen en buiten is mogelijk! Je kunt denken aan trappen, hekwerken, bordessen, kunstwerken en uiteenlopende constructies. 

Wat wij bieden

Een leuke, veelzijdige fulltime metaalfunctie waarbij je alle kneepjes van het vak kunt leren! Het startsalaris voor deze functie bedraagt maximaal € 2.500,- bruto per maand en er is uitzicht op een vast contract.

Wat wij vragen

Je hebt passie voor metaal! Je hoeft niet in alles ervaring te hebben, het wordt jou graag aangeleerd. Wel is het van belang dat je al een beetje kunt lassen en veel wilt leren. Enige ervaring als lasser, constructiebankwerker, plaatwerker of binnen de montage of metaalbewerking. Je woont in de buurt Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout of omgeving. 

Over het bedrijf

Middelgroot bedrijf met een dorpse, informele sfeer. leuke groep van gemotiveerde vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe collega. De projecten zijn zeer divers en grote series kennen ze niet.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent