Commercieel Intercedent

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1750,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Kom jij ons gezellige en groeiende team versterken op ons spiksplinternieuwe kantoor in Gorinchem? Wij zijn op zoek naar een fulltime Commercieel Intercedent!

Over de functie

Je zult misschien wel denken, wat ga ik dan doen? Jouw werk als commercieel intercedent: je doet keer op keer je uiterste best om werkzoekenden een glimlach te bezorgen. Je gaat met de mensen in gesprek om te kijken wat bij hen past en vervolgens ga je op zoek naar een geschikte baan. Kortom: jij gaat op zoek naar de juiste match! Daarnaast maak je regelmatig afspraken met klanten en kom je na dit bedrijfsbezoek terug met veel nieuwe inspiratie of vacatures waar je direct mee aan de slag gaat.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Werken als intercedent is iedere dag anders. Je start de week met een overleg met je collega's. Je hebt een aantal intake gesprekken ingepland en tussendoor ben je aan het recruiten. Maar dat is natuurlijk nog niet alles: diezelfde dag heb je ook nog een contractbespreking met een medewerker die ergens aan de slag gaat. En morgen? Dan heb je een bedrijfsbezoek om een vacature te bespreken. Commerciële skills zijn dus noodzakelijk en het is belangrijk dat je het niet erg vindt om flexibel te werken.

Ons team bestaat uit negen mensen die houden van hard werken en waar er genoeg ruimte is voor een geintje. De collega’s waar je het meeste mee samenwerkt zijn; Natascha en Esmey, met hen ben je verantwoordelijk voor de Business Unit Productie. Om het maximale uit jouw werkdag te halen word je ondersteund door onze administratie en hoofdkantoor die met raad en daad voor je klaar staat!

Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen. Zie jij WerkTalent ook zitten? Kom dan gezellig bij ons werken.

Wat wij bieden

• Een salaris tussen de € 1.750 en € 2.500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud);
• Aantrekkelijke bonusregeling (persoonlijke- en/of teambonus);
• Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy voor de opbouw van je kennis;
• 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen;
• Iedere werkdag een uitgebreide en kosteloze lunch met collega’s;
• Laptop en mobiele telefoon;
• Uitzicht op een vast dienstverband;
• Iedere week een gezellige vrijdagmiddagborrel met collega’s en uitzendkrachten;
• Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen (Hvar, Ibiza, Thessaloniki);
• And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen!

Wat wij vragen

Om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

• Je bent fulltime beschikbaar;
• Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding + enkele jaren commerciële ervaring;
• Flexibiliteit, iedere dag is anders;
• Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden;
• Iemand die hard wil werken in combinatie met gezelligheid (en veel slechte grappen );
• Woonachtig in de omgeving van Gorinchem.

Over het bedrijf

WerkTalent ziet het anders eigenwijs en stoer in combinatie met een professionele en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent. Als mens gestuurde organisatie bestormen wij de uitzendmarkt al sinds 2001, en hoe!

Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden. Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen.

De ontwikkeling van WerkTalent staat nooit stil, net als jouw persoonlijke ontwikkeling binnen WerkTalent. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren

De match is er… omdat jij het, net als ons, ook anders ziet. Jij bent ready for succes! Waar wacht je nog op? Neem snel contact op met Natascha. Zij kan je nog veel meer vertellen over deze leuke functie! Dit kan via 06-12216123 of via nataschahonders@werktalent.com. Uiteraard mag je ook meteen klikken op de solliciteer knop. Dan neemt Natascha contact met jou op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent