Inside Sales (internationaal)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Als je commercieel klantcontact leuk vindt om te hebben en je wilt je verder ontwikkelen binnen een technische, internationale en groeiende onderneming dan is deze functie misschien wel wat je zoekt!

Over de functie

Als inside sales medewerker ben je de interne schakel tussen de klant en de interne logistiek. Je geeft advies, maakt offertes en informeert je klant over de voortgang.

Je krijgt een aanvraag binnen, of de accountmanager / sales manager haalt een nieuwe klant binnen en jij zorgt er voor dat het hen aan niets ontbreekt. Bij zo'n beetje elke stap dat er gezet wordt om de klant tevreden te houden, houd je je klant op de hoogte. Dit doe je onder andere door technische tekeningen en berekeningen te beoordelen, waarna je intern - en extern adviezen uitbrengt welke producten er toegepast kunnen worden.

Ook vinden wij het belangrijk om ons klantenbestand uit te breiden en te ontwikkelen, hier ga jij je ook druk om maken! Je ondersteunt onze eigen branches in het buitenland en voorziet hen van technisch en commercieel advies.
 
Welke verantwoordelijkheden vallen onder jou?
• Opvolgen van (internationale) leads
• In kaart brengen van behoeftes, risico's, wensen en (technische) eisen
• Gehele orderproces aan - en bijsturen
• Opstellen van (complexe) offertes

Natuurlijk ben je ook dagelijks op zoek naar potentiële nieuwe klanten, waar je zelfstandig werkt aan een salesplan om onze business nog verder te laten groeien.

Als vanzelfsprekend snappen wij dat er voor deze functie voor specifieke, technische kennis nodig is. Met heel veel plezier verzorgen wij dagelijkse producttrainingen in samenwerking met de marketing, inkoop en logistieke afdeling.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn, we hebben allen hetzelfde doel voor ogen en zijn trots op onze organisatie! Mede daarom willen wij onze medewerkers graag goed belonen en dat doen we met het volgende:

• Goed salaris tussen €2.300 - €2.800 bruto per maand ( volgens metalektro cao)
• 25 vakantiedagen
• 13 ADV dagen
• Kans op een contract voor onbepaalde tijd
• Direct in dienst bij de opdrachtgever
• Fulltime, vaste functie
• Internationale, groeiende werkomgeving
• Concrete trainingen, cursussen en opleidingen

Daarnaast vinden wij het belangrijk om het leuk te hebben op de werkvloer, we zijn een hecht en stabiel team en vinden samenwerken met verschillende afdelingen heel belangrijk. Om dit te behouden hebben we elke maand een hele gezellige vrijdagmiddagborrel, gaan we regelmatig er op uit met het team en lunchen we gezamenlijk met heerlijke broodjes.

Wat wij vragen

We begrijpen dat dit best een pittige functie is, daarom is het heel erg handig als je in ieder geval onderstaande kwaliteiten bezit. Dan kom je simpelweg het best tot je recht.

• Je hebt Hbo werk - en denkniveau
• Enkele jaren ervaring in een internationale organisatie
• Je spreekt zowel Nederlands en Engels vloeiend, bij voorkeur een derde taal

Omdat dit een commerciële functie met veel klantcontact is, verwachten wij natuurlijk dat je communicatief erg vaardig bent. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en door jouw energieke en resultaatgerichte houding, ben je prettig in de omgang.

Over het bedrijf

Wij zijn een internationale, groeiende organisatie dat ook nog eens marktleider is in onze branche! We houden ons namelijk bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Dit verzorgen wij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud. Daar onderscheiden wij ons in en zijn we simpelweg erg goed in.

Waar wij ook goed in zijn is goed werkgeverschap. Wij vinden het plezier en de ontwikkeling van onze medewerkers minimaal zo belangrijk als ons product.

Ondanks dat wij over de hele wereld opereren, zit ons hoofdkantoor in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een nieuwe collega toevertrouwt aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook met ons. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar boven jóuw wensen en ambities. Mocht bovenstaande functie nou de perfecte kans voor je zijn, begeleiden we je graag naar je nieuwe baan!

Dus ben je op zoek naar een kans om een super mooie carrière op te bouwen? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bel of app naar: 06-19034538 of stuur een mailtje naar: floortjedevalk@werktalent.com.

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent