Plaatwerker Machinebouw (moderne werkplaats!)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2150,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Kennis van en ervaring met metaal?

Over de functie

In deze moderne werkplaats werk je met hoogwaardige machines en apparatuur. Je rug blijft bespaard, want alles wordt met behulp van kabels en hef- en hijsmiddelen verplaatst. Met moderne engineering- en tekenprogramma's maken ze mengers volgens de specificaties van de klant. Binnen deze branche zijn ze een grote speler en beschikken ze over meerdere testfaciliteiten zowel in Nederland als in Azië.

Als plaatwerker,  of metaalbewerker ben jij binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het realiseren van mooie projecten. Je zult merken dat je al snel jouw weg hebt gevonden en zelfstandig aan de slag zult gaan. Als metaalbewerker heb jij al onder de knie hoe je vanuit een tekening kunt construeren en assembleren en bent uiterst nauwkeurig bij het. Je hebt twee rechter handen; boren, slijpen en branden is voor jou appeltje eitje en vind je nog leuk om te doen ook! Je bent nauwkeurig en weet hoe je metaal op maat knipt. Daarbij is het mooi meegenomen als jij ook al enige las-ervaring hebt opgedaan. Ze zoeken simpelweg iemand die gaat voor de lange termijn en leergierig is. Je zult namelijk ook, in mindere mate, TIG en MIG/MAG lassen, en als jij er feeling voor hebt CNC frezen.

Je hebt veel kennis van metaal, vooral van roestvaststaal, 95% van wat ze creëren is RVS.

Wat wij bieden

● Werken bij een internationale topwerkgever
● Vaste functie met uitzicht op vast dienstverband
● Werktijden van 7:30 uur tot 16:15 uur
● Werken in een fijn team met een collegiale sfeer
Reiskosten

Wat wij vragen

MBO werk en denkniveau
● Je hebt kennis van metaal en ervaring binnen een werkplaats
● Bereid om verdere trainingen/cursussen te volgen 
● Zoekt een fulltime baan voor de lange termijn

Over het bedrijf

Gevestigd in Dordrecht beschikt deze werkplaats over moderne apparatuur en hoogwaardige machines. Met moderne engineering- en tekenprogramma's maken ze mengers volgens de specificaties van de klant. Binnen deze branche zijn ze een grote speler en beschikken ze over meerdere testfaciliteiten zowel in Nederland als in Azië.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature, vragen of wil je simpelweg direct solliciteren? Wij horen graag van je!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent