Orderpicker VASTE BAAN + doorgroeimogelijkheden

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1950,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan de slag als orderpicker bij één van de wereldleiders op het gebied van AGF. Wij zoeken meerdere medewerkers voor deze opdrachtgever waar je uitzicht hebt op een vast dienstverband en waar er talloze doorgroeimogelijkheden zijn.

Over de functie

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de ept. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Daarnaast doe je vanuit de EPT ook orderpicken en soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris en vele toeslagen;
 • Een fulltime baan en vast werk waar je veel uren kan maken;
 • Vele doorgroeimogelijkheden;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Na gebleken geschiktheid kom je in dienst bij onze opdrachtgever.Wat wij vragen

Naast dat jij ervaring hebt als logistiek medewerker of orderpicker vraagt onze opdrachtgever ook het volgende:

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Zoetermeer, Gouda en omgeving;
 • Je bent Full time beschikbaar.
 • EPT ervaring is vereist;
 • Je staat open voor een vaste baan waar je veel wilt werken.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een Logistiek Dienstverlener binnen de AGF en Transport in de omgeving van Gouda. Je komt te werken bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is, jij bent een persoon die overzicht heeft, zelfstandig kan werken binnen een bedrijf met een informele werksfeer.

Daarnaast biedt men altijd de kans om door te groeien binnen dit bedrijf, zo begin je als orderpicker, maar kan je doorgroeien naar all-round magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, teamleider, kwaliteitscontroleur of misschien heb jij wel een vlotte babbel en wil je graag aan de slag als commercieel medewerker.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent