Klantenservice Ziggo Zakelijk inbound parttime (B2B)

Opleidingen HAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Amersfoort
Salaris € 1850,- per maand

Functie omschrijving

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de zakelijke klanten van Ziggo/Vodafone in Amersfoort (omgeving Utrecht). Zij kunnen je bellen met allerlei vragen over hun bestellingen, pakketten, rekeningen en over monteurs. Daarnaast beantwoord je ook technische vragen over TV-, internet- of telefonieaansluiting. Je staat de klanten beleefd te woord en probeert hun eventuele problemen zo goed mogelijk op te lossen door goed te luisteren naar het verhaal van de klant. Vanzelfsprekend krijg je ook te maken met klanten die niet (helemaal) tevreden zijn: een verhuizing is niet goed gegaan, ze hebben last van storingen of geen goede verbinding. Je vindt het een uitdaging om ook deze klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat ze met een tevreden gevoel ophangen.
 

Wat wij bieden

Salaris 10,44 per uur (21 jr. eo)
Mogelijkheid tot parttime werken (16-32 uur per week)
Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.00 - 21.00 uur
Professionele (betaalde) training
Uitstekende begeleiding en coaching
Ontwikkelmogelijkheden
Fijne informele werksfeer
Bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd
Kans op leuke aanbiedingen vanuit Ziggo

Wat wij vragen

Communicatief vaardig
Empathisch
Geduldig
Verantwoordelijk
Secuur

Over het bedrijf

Ben jij op zoek naar een flexibele customer service baan in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze projecten zoeken wij regelmatig klantenservice medewerkers die op korte termijn aan de slag kunnen. Onze functies zijn enorm geschikt als bijbaan of als je parttime werken wilt combineren met de zorg voor een gezin. Onze locatie in Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons callcenter is slechts een paar minuten lopen vanaf station Amersfoort.

Solliciteren

De eerst volgende trainingen starten op 21 oktober en 4 november a.s.. Reageer meteen door te klikken op de button of neem contact op voor meer informatie.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent