Technisch medewerker/ koerier

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2450,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch aangelegd, in het bezit van een C rijbewijs en opzoek naar een baan waarbij je lekker kan rondrijden? Dan is dit de vacature die jij zoekt!

Over de functie

In deze functie ben je lekker veel op pad met je eigen speciaal ontworpen reparatie vrachtwagen met hijsinstallatie en mobiele werkplaats. Je voert reparaties uit aan ondergrondse en bovengrondse containers. Deze werkzaamheden kunnen uiteenlopen van het vervangen van een onderdeel, het oplossen van een storing tot laswerkzaamheden, kortom alles wat nodig is om de container zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen. Aangezien geen enkele reparatie het zelfde is, is het belangrijk dat je creatief bent en met de middelen en gereedschappen die je hebt de problemen kan oplossen. Moet je op alle vlakken ervaring hebben? Zeker niet! Als je een C rijbewijs hebt en 2 rechterhanden dan leren we je graag de kneepjes van het vak. Is hier bijvoorbeeld een las cursus voor nodig, dan regelen we dit graag voor je!

Wat wij bieden

Een fulltime baan van 40 uur per week;
Een bruto maandsalaris tussen de €2450 en €3000;
Uitzicht op een vast dienstverband;
Een informele werksfeer;
De mogelijkheid tot het volgen van cursussen zoals een las cursus of autokraancursus.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een C rijbewijs en code 95 (heb je wel je C rijbewijs maar geen code 95? Wij faciliteren deze graag);
Je bent woonachtig in de omgeving van Leiden, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam;
Je hebt technische ervaring opgedaan in een vorige baan of opleiding (bijv. metaalbewerking, autotechniek, etc.).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in professioneel containerbeheer voor gemeentes en bedrijven in Nederland. Door de jaren heen is dit Leidsche bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van distributie, onderhoud en reiniging van alle soorten en typen ondergrondse en bovengrondse containers.

Je komt hier te werken in een gezellig team waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ruimte is voor een geintje. De week wordt hier altijd afgesloten met een koud biertje in eigen café!

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent