Verhuizer

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb jij al enige ervaring binnen de verhuisbranche en ben je graag fysiek bezig? Beschik jij over eigen vervoer en ben je fulltime beschikbaar? Dan is de functie van verhuismedewerker misschien wel iets voor jou!

Over de functie

Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het in- en uitpakken van breekbare of omvangrijke voorwerpen, (de)monteren van meubels, laden, lossen en transport van goederen. Hierbij waarborg je natuurlijk altijd de veiligheid en zorg je ervoor dat de voorwerpen schadevrij op de juiste locatie terecht komen.

Doordat dit een vaste functie betreft zijn wij op zoek naar iemand die ervaren is binnen de verhuisbranche en die fulltime beschikbaar is. Deze functie bij onze klant zal tot het einde van de zomer duren. Daarna zijn er nog meer opties om bij een andere opdrachtgever van ons aan de slag te gaan. Kortom: genoeg werk!

Wat wij bieden

• Een bruto salaris van €2.000,- op basis van een 40-urige werkweek
(Bruto €1900,- + €0,62 netto TLN vergoeding!)
• Wekelijkse verloning
• Een vaste opdrachtgever voor de komende maanden!
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
• Bij gebleken geschiktheid kans op vast werk

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:
• Ervaring heeft in de verhuizing
• In staat is tot fysiek werk
• In het bezit is van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen
• Beschikt over eigen vervoer (auto/scooter)
• Een VOG kan aanvragen
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen. De opdrachten worden gewoonlijk door heel Nederland uitgevoerd maar in dit geval zal je met name in de regio Den Haag aan de slag gaan. Onze klant is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Solliciteren

Ben jij de ideale verhuizer die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent