Parttime: accountmanager Groupon

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Als Accountmanager Groupon ga jij je bezig houden met "new business" binnenhalen. Met jou sales skills weet jij als de beste die deals met lokale ondernemers te sluiten.

Over de functie

Als accountmanager voor het bekende merk Groupon, ga jij je bezig houden om 'new business' binnen te halen. Je zal hierbij lokale ondernemers benaderen om deals voor te stellen, te raadplegen en te sluiten. Dit betekend niet dat je 100 acquisitie belletjes op een dag moet gaan plegen, meestal zijn dit gemiddeld zo'n 6 tot 10 belletjes op een dag dat je lokale ondernemers belt en een deal probeert te sluiten. Je benaderd bijvoorbeeld een restaurant en probeert te achterhalen wat voor hun nou een rustige dag is. Samen probeer je dan een leuke deal te bedenken hoe je klanten toch naar het restaurant kan aantrekken.

Het draait niet alleen om new business binnen halen maar een juiste afhandeling van administratieve sales activiteiten behoort ook tot jouw werkzaamheden. Dit doe jij in samenwerking met Merchant Development teams. Je zal de activiteiten van elke ondernemer leren kennen, zoals hun producten en/of diensten, demografische gegevens van consumenten, consumentenbeoordelingen, onderscheid t.o.v. concurrenten, verdienmodellen en bepalende factoren voor winst. Je neemt het initiatief bij onderhandelingen over contractenkortingen en andere cruciale onderdelen. Jouw doel is om de sales targets te halen en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Na het sluiten van de deal met de ondernemers, werk je samen met Merchant Development-teams om een foutloze overgang van accounts te garanderen en die in lijn te brengen met de strategie van verkopers. Lopen de ondernemers tegen problemen aan, of hebben ze vragen, dan kunnen ze bij jou terecht.

Al met al dus een hele diverse en uitdagende functie waar jij je sales skills verder kan ontwikkelen. 

Wat wij bieden

Wij bieden je:

 • Werken bij een snelgroeiend bedrijf in het centrum van Breda
 • Salaris: €2400,- (obv. 40 uur)
 • Uitdagende bonusregeling waarbij je kunt rekenen op een bonus tussen de € 250,00 en de € 750,00 euro per maand op basis van je eigen resultaat
 • Minimaal 24 uur beschikbaar. Je kan hier dus parttime maar ook fulltime aan de slag
 •  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Betaalde trainingen
 • Werken in een gezellig team
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10km, OV kosten worden vergoed  
 • Bonusregelingen zoals: Incentives, Bring a Friend, Verzuimreductie
 • Leuke bedrijfsuitjes en borrels.

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij mensen die een vlotte babbel hebben en commercieel zijn ingesteld. Zie jij het als een uitdaging om deals binnen te halen en ervoor te zorgen dat jou deal op de website van Groupon komt?
Dan zoeken wij jou.

Verder herken je je in onderstaande:

 • Je hebt al de enige sales/klantenservice ervaring
 • Je bent iemand die mensen tactisch weet te overtuigen van het product
 • Je vindt het leuk om telefonische verkoopgesprekken te voeren
 • Communicatief sterk en empathisch.
 • Je bent nieuwsgierig naar mensen en lokale bedrijven en je hebt het vermogen om anderen gepassioneerd te maken
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je kan werken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur tot 20:00 uur (voorkeur voor werktijden is bespreekbaar) 


Woonachtig in de regio: Breda/Tilburg/Oosterhout.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft 800 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen die samen met veel plezier samenwerken. Hun doel is om hun eind-klanten: beter en sneller te informeren, te begeleiden bij keuzes en te helpen met het verrichten van aankopen. Dit kan via verschillende moderne manieren zoals via de telefoon, email, chat of andere manieren van communicatie-op-afstand.


In het bedrijf staat de mens centraal. Zij zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Gezamelijk tot de beste prestaties komen is waar zij samen aan werken.

Solliciteren

Interesse in deze vacature, laat het mij dan weten door te solliciteren.

Voor meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Yoline Muller
M: 06-13910441
T: 076-5300570
E: yolinemuller@werktalent.com

Deel via social media:
Yoline Muller

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent