Parttime: sales medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 1750,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Heb jij je altijd al willen ontwikkelen op het gebied van sales, maar nog nergens de kans gekregen? Wil je niet standaard van 9 tot 5 werken, maar flexibel de baas zijn over jouw werkdagen/tijden? Bekijk direct de vacature!

Over de functie

In deze functie ben jij de persoon die huidige klanten of oud klanten belt met een leuke aanbieding van jouw energie leverancier. Omdat de klanten al bekend met jouw energieleverancier zijn is het aanzienlijk makkelijker om te scoren. Het is een afwisselende baan aangezien elk gesprek anders is. Je bent flexibel met het plannen van jouw werkweek. Je kan namelijk elke week jouw werkdagen / tijden opgeven. Ben je druk met school of andere dagelijkse bezigheden? Je kan tot 21:00 uur aan het werk!

De werkmogelijkheden zijn:
Ma t/m Vrij tussen 10:00 en 21:00 uur
Za tussen 10:00 en 15:00 uur.

Uiteraard wordt je vooraf uitgebreid getraind, leer je alles over verkoop en mag je meekijken met een teamleider om te zien hoe hij/zij het doet. Als je er helemaal klaar voor bent mag je zelf aan de slag. Elke sale die jij maakt geeft ook weer bonus met daarnaast nog leuke extra sales games. Kortom; te allerbeste (bij)baan!

Wat wij bieden

Naast dat je intern trainingen krijgt om jezelf te ontwikkelen, geven wij:

  • Een zeer flexibele baan waar je zelf elke week je dagen in mag plannen (Fulltime / Parttime);
  • Een leergierige omgeving;
  • Een salarisindicatie van € 10,- tot € 12,- bruto per uur (EXCLUSIEF Bonus);
  • Een vaste baan met gegarandeerde uren;
  • Naarmate je meer ervaring hebt / krijgt, stijgt het uurloon met je mee.

Wat wij vragen

Voor deze baan telt jouw persoonlijkheid het zwaarst mee. Wij zoeken iemand die:

  • Een doorzetter is;
  • Graag wil scoren;
  • Geen "NEE" accepteert.

Over het bedrijf

Je komt te werken op een innovatieve afdeling met veel leuke collega's. je hebt binnen dit bedrijf veel vrijheid om pauzes te houden, met collega's te sparren en jezelf te ontwikkelen door middel van sterke verkoop trainingen. je werklocatie zit in Arnhem (bij Kronenburg) en het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent