Vak leren? Logistiek Planner in opleiding

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken binnen de logistiek? Administratief sterk? Wil jij opgeleid worden in de logistieke planning? Dan komt WerkTalent Almere graag met jou in contact!

Over de functie

Binnen het grote magazijn van deze professionele en gerenommeerde logistieke onderneming te Amsterdam, kom jij  te werken op een aparte administratieve afdeling. Deze afdeling verwerkt op administratief gebied dagelijks de stroom van binnenkomende- en uitgaande goederen. Jouw hoofdtaak bestaat uit het administratief aansturen van de magazijnmedewerkers (orderpickers en teamleiders) via het computersysteem. Plannen, regelen en organiseren zijn de peilers waar jouw functie uit bestaat. Vanuit het systeem verdeel jij dagelijks de aantallen benodigde orderpickers en hou je constant bij of er mensen juist bij moeten komen of juist een minder aantal mensen nodig zijn in het magazijn. 
Hoe doe jij dat?

 • Vanuit de orders van de klanten verwerk jij de gegevens;
 • Je stemt de werkzaamheden af met de klantenservice en teamleiders/supervisors;
 • Je plant de hoeveelheid benodigde orderpickers in en past deze continue aan n.a.v. de opdrachten;
 • Je verwerkt raapfouten en beschadigingen/schades van de producten en je zorgt voor het administratief oplossen hiervan;
 • Het geven van de juiste informatie aan de orderpickers en teamleiders betreffende de dagelijkse gang van zaken.


De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00. Bij drukte of het behalen van deadlines kan het mogelijk zijn om een uur langer door te werken om alles administratief rond te maken.  Deze functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf zal jou zelf een contract aanbieden. Je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf. Deze functie geeft jou mogelijkheid om hierna eventueel de stap te zetten naar de functie van Teamleider.

Mooie kans voor starterskandidaten MBO 4 Logistiek, maar ook meer ervaren kandidaten met de juiste administratieve logistieke ervaring zijn welkom!

Zoektermen: logistiek, planning, planner, administratief logistiek, warehouse, warehousing, magazijn, transport, opslag en overslag, supply chain, distributiecentrum, dagdienst
 

Wat wij bieden

 • Salaris tot maximaal € 2.700,00 bruto per maand en afhankelijk van CAO inschaling m.b.t. leeftijd, opleiding en ervaring;
 • Internationale gerenommeerde logistieke onderneming;
 • Goede pensioenvoorzieningen, reiskostenvergoeding;
 • Doorgroei mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • Afgeronde én aantoonbare MBO opleiding niveau 3 of 4 of HBO;
 • Administratief sterk en nauwkeurig;
 • Goed kunnen plannen en organiseren;
 • Goede kennis van Word Office Pakket (inclusief Excel) en bij voorkeur kennis van een Warehouse Management systeem;
 • Goede kennis en beheersing van de Nederlandse en basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uren in de week); minder uren werken is niet mogelijk;
 • Je woont in Amsterdam of in de directe omgeving zoals Haarlem, Halfweg, Velsen, Driehuis, IJmuiden, Zaandam, Purmerend, Amstelveen, Diemen, Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Castricum

Over het bedrijf

Je komt te werken voor één van de sterkste topspelers binnen de logistieke branche. Het bedrijf is onderscheidend in kwaliteit en professionaliteit. De organisatie beschikt over diverse locaties.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk

1. Schrijf ons een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie een geschikte kandidaat bent.

2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden. Ook stage-periodes zijn werkervaring; geef altijd aan wat jij binnen jouw stages voor taken hebt vervuld.

3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact op om een kennismaking met jou in te plannen. Indien jij binnen 48 uur geen reactie hebt ontvangen, dan kan jij er vanuit gaan dat jij helaas niet door de eerste selectieronde bent gekomen.

Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent