Medewerker Staalbewerking

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hilversum
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Zit je leven op een dood spoor? Trek dan een wissel op je carrière en maak je eigen kansen met deze afwisselende leer-functie met doorgroei-mogelijkheden.

Over de functie

Zit je leven op een dood spoor? Trek dan een wissel op je carrière en maak je eigen kansen met deze afwisselende leer-functie met doorgroei-mogelijkheden.

Interesse om een vak te gaan leren? Medewerker Staalbewerking is een leer-functie voor het monteren en elkaar zetten van technische producten bij de spoorwegen. Geen moeilijk werk. Mooie doorgroei mogelijkheden.

Als Medewerker Staalbewerking kom je te werken in een team van collega’s die alle technische taken uitvoeren m.b.t. het bewerken en vervoeren van stalen onderdelen ten behoeve van de klanten.

Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Het ontvangen en controleren van de stalen onderdelen;
 • Het vervoeren van de stalen onderdelen naar de las-ruimte;
 • Het lassen, zagen en frezen met computermachines;
 • Het inladen van de bewerkte stalen onderdelen voor vervoer;
 • Het vervoeren en afleveren op verschillende locaties.


Ervaring met lassen en frezen is niet nodig want je gaat werken met de computer en dit wordt je geleerd.

De werkzaamheden worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaringen en vinden voor 80% buiten op het terrein plaats. Je gaat eerst werken op uitzendbasis. Bij goede geschiktheid is de baan voor onbepaalde tijd en kan je in overleg doorgroeien binnen het bedrijf naar vast dienstverband.
Werktijden van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30. Volgens rooster en bij toerbeurt wordt er ook gewerkt in de weekenden en in de nacht.

Zoekwoorden: technische, techniek, leerling, leerlingfunctie, productiemedewerker, spoor, spoorwegen, rails, treinen, wagons, treinstellen, spoorrails, monteur, metaal, assemblage, machineoperator, medewerker technische dienst, technisch medewerker, metaalbewerken, werkplaats, buiten werk

Wat wij bieden

 • Werken bij een marktleider binnen de infrastructuur en spoorwegen;
 • Leerfunctie en gericht op jouw toekomst; belangrijk is dat jij veel wilt gaan leren;
 • Gerichte opleidingstraject en verdere ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Kans op vast dienstverband;
 • Mooi salaris tussen € 2.100,00 en € 2.500,00 bruto per maand. Uiteraard ontvang je toeslag als je werkt in de weekenden en nacht.

Wat wij vragen

 • Gemotiveerd om veel te willen leren;
 • Las en frees ervaring is niet nodig want dit ga je doen met de computer;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Je houdt van werken in de buitenlucht;
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Hilversum is een gerespecteerde technische productie- en installatieonderneming. Zij zijn een grote speler binnen de aanleg en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur waaronder o.a. de spoorwegen. Haar klanten waarderen het bedrijf om haar professionaliteit en geleverde installaties.

Solliciteren

Indien je interesse hebt in deze functie stuur dan jouw CV naar ons toe via de button op deze pagina. Zorg er wel voor dat jouw CV altijd netjes is bijgewerkt met je laatste baan of banen.

Sollicitatieprocedure:
Indien je voldoet aan de hierboven gestelde eisen zullen wij jouw sollicitatie binnen 48 uur beantwoorden. Heb je binnen deze termijn geen reactie gekregen, dan kun je aannemen dat wij op basis van de door onze klant gestelde eisen geen match zien.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent