Hé jij! Bijbaan in de avond nodig?

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Breda
Salaris € 400,- tot € 700,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een toffe bijbaan om naast de studie in de avonduren wat centen bij elkaar te sprokkelen? Solliciteer dan op deze functie!

Over de functie

In de avond ga je aan de slag als parttime magazijnmedewerker bij een klein logistiek bedrijf in Breda. Ze zoeken enthousiaste en sterke mensen die de handjes uit de mouwen willen steken en graag lekker bezig zijn. Dit doe je ook allemaal met leeftijdsgenoten, ze kun je tijdens het werk ook een leuk praatje houden over bijvoorbeeld het werken. Daarnaast draag je zorg voor een mooi logistiek proces en zorg je ervoor dat alle chauffeurs de volgende dat weer helemaal gereed zijn voor hun transport naar de klanten. De functie zelf kan per dag redelijk verschillen, zo kun je de ene dag worden ingezet als orderpicker, inpakker of lader.

Wat wij bieden

Naast een prima salaris heb je ook nog eens leuke collega's uit de buurt van Breda. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een goede logistiek medewerker en kunt zelf bepalen wanneer je wilt werken. Daarnaast zal het in eerste instantie tijdelijk werk zijn aangezien we niet verwachten dat je nog 10 jaar bij ons zal blijven, maar het mag natuurlijk wel!

Wat wij vragen

Het is wel handig als je minimaal 3 avonden per week beschikbaar bent voor de planning. Wij rekenen er op dat je lekker in de vel zit, overigens heb je een abonnement op de sportschool bijna niet meer nodig. Trainen doe je wel bij ons ;)

Over het bedrijf

Onze klant is een relatief kleine logistieke dienstverlener die service monteurs bedient van een aantal klanten die ze in Breda hebben. Iedere dag zorg jij ervoor dat de chauffeur de volgende dag weer netjes op pad kan om zijn route te maken en zijn werk goed uit te voeren.

Solliciteren

Zoek jij een leuke parttime bijbaan in de avonduren en klinkt deze functie je als muziek in de oren?

Solliciteer dan snel en vergeet je cv niet mee te sturen!

Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent