MTS Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Drunen
Salaris € 2500,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Heb jij MTS Werktuigbouwkunde en wil jij graag carrière maken als tekenaar / engineer? Dit is jouw kans om te profiteren van een groeiende economie!

Over de functie

Voor een gave klant zoeken wij vaste engineers (plaats voor zowel MTS als HTS). Voor alle niveaus hebben ze werk. Onze klant heeft veel verschillende projecten in bijvoorbeeld de machinebouw, offshore, olie en gas. Heb je nog niet zoveel ervaring dan word je ingezet op de minder complexe projecten (bijvoorbeeld 2D). Ben je klaar voor het grotere werk dan kun je zelfstandig aan de slag in de 3D engineering van complete machinelijnen of ingewikkelde handlingsrobots. Volop mogelijkheden dus.

Wat wij bieden

Je krijgt direct een fulltime vaste baan bij onze klant. Deze vacature is namelijk op basis van werving en selectie (geen uitzending of detachering!). Wij zorgen voor een mooi salaris (zo hoog mogelijk;) en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Je hebt een diploma MTS of HTS Werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar) en bent woonachtig in de regio Tilburg, Breda, Waalwijk, Den Bosch of vergelijkbaar.

Over het bedrijf

Onze klant is op internationaal niveau actief en heeft waanzinnig gave projecten voor je. Ze komen om in het werk en hebben gave projecten binnen de verpakkings- en handlingsmachines. Het leuke is dat je in vaste dienst komt van onze klant en vanuit deze vaste positie werkzaam bent in verschillende projecten. Elke dag is dus anders en je bouwt zo kennis en ervaring op binnen uiteenlopende disciplines (maar altijd vanuit een vaste werkgever).

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent