Orderpicker ploegendienst

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Leiden
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken in een groot bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden? bekijk dan nu deze vacature!

Over de functie

In de functie orderpick ploegendienst ben je bezig met het scannen, klaarzetten en wegbrengen van inkomende en uitgaande producten.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat die op zoek is naar een baan met veel uitdaging. Je komt te werken op de logistieke afdeling binnen een groot bedrijf waar de hele dag door veel order klaar gezet moeten worden. Je komt te werken op de orderpick afdeling waar je te maken krijgt met twee soorten, bulk en filiaal niveau.

Ook zal je soms op de celdienst staan. Op celdienst ben je de belangrijkste schakel tussen het productie proces en het orderpick proces. Hier ben je bezig met het scannen van producten op dolly's die vervolgens zal brengen naar de juiste orderpick locatie.

Wat wij bieden

 • Je komt te werken in een groot en nog steeds groeiend bedrijf;
 • Je komt terecht in een gezellig team;
 • Je krijgt een passend salaris tussen de €1950 en €2200 bruto per maand, exclusief 20% ploegentoeslag;
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
 • Een fulltime baan met een werkweek van 38 uur;
 • Je hebt veel doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld heftruckchauffeur binnen het bedrijf door opleidingen en trainingen;
 • Je komt te werken in een informele en dynamische werkomgeving

Wat wij vragen

 • Je hebt VMBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat of je staat er voor open om deze te halen;
 • Je bent zorgvuldig en gaat secuur te werk;
 • Je bent inzetbaar volgens een ploegenrooster

Over het bedrijf

Het bedrijf is al meer dan 150 jaar geleden begonnen in een kleine schuur waar een aantal producten werden verkocht. In deze jaren hebben ze hun productenlijn aangepast, vergroot en gespecificeerd. Door deze stappen is het bedrijf flink gegroeid en kent het nu meer dan 1000 werknemers en is nog steeds aan het groeien. Het bedrijf is ligt tussen Hoofddorp en Den haag en zal dus ook nog goed te bereiken zijn vanuit Leiden, Schiphol en omgevingen

Solliciteren

Het eerste gesprek dat zal plaatsvinden zal bij ons op de vestiging in Leiden zijn. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en zullen we gaan bespreken wat jouw mogelijkheden zijn.

Mocht er een match zijn tussen jou en de opdrachtgever gaan wij er direct mee aan de slag en gaan we je voorstellen. Vanuit het voorstellen krijgen wij een terugkoppeling, vanuit dit punt zal ik contact met jou opnemen op te bespreken wat er allemaal is gebeurd.

Mocht je nog vragen hebt na het lezen van deze vacature, kun je me altijd mailen, bellen of een bericht sturen op de onderstaande gegevens!

Wij hebben genoeg uitdagingen voor jou, durf jij het aan?

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent