Monteur brandwerende materialen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1730,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over enige ervaring als monteur of moet jij de fijne kneepjes van het vak nog leren? Beschik jij over een geldig VCA certificaat en heb je een rijbewijs B? Lees dan snel verder!

Over de functie

Bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week.
Op het moment dat er bij een bedrijf brand uitbreekt kan het voor komen dat het vuur snel om zich heen slaat en dat het zich verspreidt naar andere ruimtes van het gebouw. Als monteur brandwerende materialen houdt je je bezig met de materialen die er voor zorgen dat het vuur zich bij een eventuele brand niet verder kan verspreiden. Jij zorgt er dus samen met je collega’s voor dat binnen een gebouw op o.a. de luchtkanalen, cv-leidingen en waterleidingen brandwerende afdichtingen zijn aangebracht.
In deze functie krijg jij daarnaast ook de mogelijkheid om middels de praktijk een echt vak te leren. Door je collega's allereerst te assisteren waar nodig heb jij de ideale mogelijkheid om het werk af te kijken. Kortom een perfecte leerschool om jezelf kundig te maken als monteur brandwerende materialen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie waardoor je dagelijks of wekelijks op een andere plek aan het werk bent, dus nooit een saai moment! De werktijden zijn over het algemeen van 07.00 uur tot 16.00 uur maar let op; dit is zonder reistijd! Bij gebleken geschiktheid en een geldig rijbewijs is het zelfs mogelijk om een ‘werkbus’ van de opdrachtgever mee te krijgen.

Wat wij bieden

Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria, bieden wij jou in ieder geval:

  • Een bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week
  • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Bij gebleken geschiktheid een bus van de zaak
  • Werken in een leuk team en op uiteenlopende werklocaties
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die:

  • Woonachtig zijn in de regio van Den Haag (Leidschendam)
  • Beschikken over een geldig Vca-certificaat
  • In bezit zijn van rijbewijs B en eigen vervoer (auto/scooter)
  • Echt zin hebben om te werken en betrouwbaar zijn
  • Een vak willen leren middels de praktijk

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever is houden we nog even voor je geheim. Om je toch een concreet beeld te geven hebben wij de volgende beschrijving vorm gegeven.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei brandwerende materialen om zodoende ruimtes volledig brandwerend te maken. Na allereerst gewerkt te hebben voor een 'concurrent/collega' in de brandpreventie besloot de eigenaar in 2013 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels bestaat het bedrijf alweer enige jaren en werken er inmiddels circa 10 personeelsleden. Het is gevestigd in Den Haag en ligt direct naast de snelweg waardoor het goed bereikbaar is vanuit o.a. Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Westland en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé monteur die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent