Mechanisch Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Ben jij sterk in machinebouw en vindt jij het een uitdaging om bij diverse kwekerijen hun machinepark te optimaliseren? Ook zet je je in voor kleinschalige reparaties aan onze kassen. Wat voor jou? Reageer!

Over de functie

Als monteur maak je onderdeel uit van het team Technische Dienst. Ons huidige team bestaat momenteel uit 3 monteurs en de Manager Techniek. Samen zetten jullie je in bij de diverse kwekerijen in omgeving Westland. Grotendeels van onze locaties zijn geautomatiseerd en de kwekers richten zich op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties. 

Zodoende zijn de werkzaamheden divers, aangezien de reparaties variëren van kleinschalige reparaties aan de kas tot grote storingen aan het machinepark. Het is aan team Technische Dienst om zo efficiënt en kostenbewust de kassen en het machinepark te onderhouden en te professionaliseren. 

Ons team bestaat uit leden die elk hun eigen specialisme heeft. Om ons team compleet te maken, zijn wij op zoek naar een allround monteur, die zich als een vis in het water voelt met werkzaamheden zoals las- en slijpwerkzaamheden en montagewerkzaamheden.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur, we draaien geen storingsdiensten, maar het kan voorkomen dat er op zaterdag een klus afgemaakt moet worden.

Wat wij bieden

 • Mooie werktijden doordeweeks tussen 07:00 uur en 17:00 uur
 • Vaste baan met een jaarcontract
 • Je gaat op pad met een auto van de zaak
 • Werktelefoon & tablet mee on the job
 • 25,5 vakantiedagen
 • Veel vrijheid met verantwoordelijkheden in de functie
 • Fulltime job
 • Salaris tussen €2500 en €2800, afhankelijk van jouw ervaring

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een MBO diploma, in de richting mechatronica / werktuigbouwkunde
 • Je hebt ervaring met las- en slijpwerkzaamheden
 • Je bent dol op techniek en graag met precisie te werk
 • Je hebt je rijbewijs B

Over het bedrijf

Wij zijn een organisatie in het Westland (in de buurt van Delft & Maassluis) die nauw samenwerkt met verschillende kwekerijen in het Westland en omstreken. Wij zoeken voor onze afdeling Technische Dienst, die zich inzet bij de diverse locaties in de Lier en Schipluiden, naar versterking van het team.

Goed om te weten is, dat aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.

Wil je nog iets vragen over de rol of over de organisatie. Twijfel niet en bel naar 0174-612690 en vraag naar Ernst of Paul!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent