Operator foodbranche

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwolle
Salaris € 1800,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Goede opleidingsmogelijkheden - doorgroei in functie en salaris - leuke collega's

Over de functie

Deze functie is bedoeld voor kandidaten die de overstap willen maken naar een nieuwe uitdaging in een functie als operator. In de beginfase zul jij een ervaren operator gaan ondersteunen tijdens zijn werkzaamheden aan de lijn.
Stap voor stap ga jij leren hoe je de machine moet instellen en bedienen. Ook ben je bezig met het bevoorraden van de machines en de producten gereed maken voor verzending.

Als operator ga je aan de slag in een drieploegendienst van maandag tot en met vrijdag. Je werkt in een vast team, waar men voor elkaar klaarstaat en er veel gezelligheid heerst.
Het streven in deze functie is dat je uiteindelijk zelfstandig verantwoordelijk gaat zijn voor meerdere machines. Een mooie uitdaging met veel doorgroeimogelijkheden!

Wat wij bieden

Wij bieden:

  • Salaris tussen de € 1800 - € 2300,- bruto per maand (exclusief ploegen)
  • Doorgroei in je functie: leren werken in de praktijk (eventuele externe opleidingen zijn bespreekbaar)
  • Vaste baan (fulltime) bij een bedrijf in regio Zwolle, Kampen en Meppel
  • Dagelijks eet je gezamenlijk met je collega's in de kantine waar je ook producten kunt kopen
  • Een leuk team in een gezellig familiebedrijf

Wat wij vragen

Wij vragen:

  • Werkervaring in een productie- omgeving
  • Interesse in techniek
  • Een proactieve en positieve werkhouding
  • Eigen vervoer (auto)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot familiebedrijf met oog voor hun werknemers. Ze bestaan al jarenlang en staan bekend om de korte lijnen die er intern zijn. Het is een prettig bedrijf om voor te werken en zij hebben dan ook meerdere mensen die al lange tijd in dienst zijn. In totaal werken er 70 mensen, waarvan 50 mensen in de productie. Je kunt een open houding verwachten van directie, die zijn namelijk bij drukte ook gewoon op de werkvloer te vinden.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons op de vestiging in Zwolle plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden?

Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging! Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ralfnieuwenhuis@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 038-3030250.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent