CNC Verspaner

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Gave CNC functie met veel afwisseling en een mooi High Tech product!

Over de functie

Wat maakt deze baan nu zo speciaal?
1. Je werkt in dagdienst
2. Je werkt in een modern pand waar je van de vloer kunt eten
3. Je werkt gevarieerd als CNC draaier en CNC frezer met Mazak, DMG en Fanuc
4. Een salaris tot wel € 3000,- bruto op basis van dagdienst
5. Bovenop je vrije dagen nog eens 13 ADV dagen
6. Je maakt speciale high quality tools die soms zelfs mensenlevens kunnen redden
7 Je bent bezig met programmeren (afhankelijk van je niveau), afstellen, kwaliteit, bedienen en onderhoud (hoe gevarieerd wil je het hebben?!)
 

Wat wij bieden

Direct een fulltime vaste baan, 13 ADV dagen, tot € 3000,- bruto per maand en een baan zonder stress!

Wat wij vragen

Je hebt minimaal al wat ervaring als verspaner (draaien en/of frezen) aan CNC gestuurde machines. Verder is het fijn wanneer je uit de buurt van Sleeuwijk, Oosterhout, Breda, Waalwijk of Tilburg komt.
 

Over het bedrijf

Hypermoderne werkplaats, een werkgever die durft te investeren, dorpse maar professionele sfeer en een comfortabele werkplek waar het vooral goed (en zeker niet hard) werken is!

Bij dit bedrijf gaat het allemaal net even anders. Binnen een opgeruimde werkplaats heerst een ontspannen sfeer en wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit. Ze maken metalen producten (kleine machines) voor veiligheidstoepassingen. Vanzelfsprekend gaat het dan om de hoogte kwaliteitsnormen. Daarom: liever een uurtje langer dan snel afraffelen! Ook op pauzes wordt niet bespaard, ze willen dat mensen scherp blijven!
Onze klant durft echt te investeren, en dat zie je. Fantastische machines, goed gereedschap en mooie arbeidsvoorwaarden (13 ADV-dagen, volop bedrijfsuitjes en alle ruimte voor ideeën).

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent