Productie Tuinbouw

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 1700,- per maand
Direct naar:

Ben jij niet bang om je handen vuil te maken en wil jij graag fulltime aan de slag binnen een professionele organisatie in de tuinbouw? Dit is je kans!Over de functie

In de functie als productiemedewerker ben je werkzaam in de schuur. Deze is onlangs aangebouwd en heeft twee productielijnen. Veel handelingen worden al door de machines verwerkt, overigens is de controle één van jouw verantwoordelijkheden. Zo werk je aan de oppot-machine, ben je aan het hoezen en zorg je ervoor dat de orders verzendklaar staan.  
 
Je wordt aangestuurd door de teamleider op de desbetreffende afdeling en gezamenlijk zorg je voor een goede verloop van stek tot eindproduct. Op de locatie telen wij meerdere planten waanonder Begonia, Campanula, Garden Mums, Gentiana, Encanto, Cyclaam en nog veel meer.

Wat wij bieden

Bij onze organisatie hanteren wij een standaard werkweek van 42 uur. Qua startsalaris kan je verwachten tussen €1700 en €2100 per maand. Het betreft een vaste baan met uitzicht op een contract bij onze mooie professionele organisatie na een uitzendperiode. Wij geven jou als je er recht op hebt een reiskostenvergoeding (wij volgen de cao glastuinbouw) en ontwikkelmogelijkheden! Ook kom je te werken in een nieuwe omgeving met de allernieuwste automatisering!

Wat wij vragen

Voldoe jij aan de volgende criteria?

  • Je gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je vindt het niet erg om in de piek periodes over te werken
  • Je bent een doorzetter!

Over het bedrijf

Wij zijn een professionele organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met de teelt van verschillende potplanten. Wij hebben meerdere locaties, waarvan twee in het Westland en één in regio Rotterdam. Voor de locatie in het Westland in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar versterking van ons huidige team. Wij hebben recent ons kantoor en nieuwe schuur hier aangebouwd, je komt dus te werken in een gloednieuwe omgeving! Onze schuur beschikt over de nieuwste verwerkingssystemen en automatisering. Kom jij ons productieteam versterken?

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.
Heb je vragen over de functie bij deze plantenkwekerij?
Je kunt ons contacteren via 0174-612690 en vraag naar Ernst!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent