(leerling) schilder

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2200,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een mooie bedrijf waar je het hele jaar door lekker met de kwast in de handen kan staan op vaste projecten in de regio West-Brabant? Dan hebben wij voor jou een nieuwe vaste baan!

Over de functie

Als (leerling) schilder ben je verantwoordelijk voor het groot en klein onderhoud aan grootschalige projecten in de zuid Nederland. Samen met je collega's trek je van project naar project, klein of groot het maakt jou allemaal niks uit. Je werkt hoofdzakelijk voor partijen zoals woningcorporaties, dit betekent dat tijd en kwaliteit belangrijk zijn tijdens jouw onderhoudswerk. Ook wanneer je een leerling bent of iets minder ervaring hebt ben je vrij om te solliciteren op deze vaste baan!

Wat wij bieden

  • Een leuke baan bij een betrokken werkgever;
  • Je werkt bij ons altijd op een vast project en hoeft dus niet de hele tijd op en neer te rijden;
  • Prima arbeidsvoorwaarden volgens de schilders cao;
  • Werken aan mooie (vastgoed) projecten;
  • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen als (assistent) schilder;
  • Bij ons werk je het hele jaar door en zit je niet thuis in de winter;
  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wij vragen

Je bent bekent met de techniek van het RGS schilderen en een blik verf is jouw vriend! Er heerst bij ons altijd een gemoedelijke en gezellig sfeer, het is dus handig dat een nieuwe collega zich daar ook in kan vinden en ook van een leuk praatje houdt. Daarnaast ben je natuurlijk geen onbekende in de bouwwereld en woon je in de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout en/of Tilburg.

Over het bedrijf

Klein of groot, hoog of laag, dat maakt voor deze goede klant van ons niets uit. Zij verrichten mooi werk voor onder andere woningcorporaties in de regio Etten-Leur, Bergen op Zoom, Moerdijk, Tilburg en particulier werk in België. Ze werken veelal volgens het principe RGS, samen moet je nu eenmaal het beste resultaat halen. Op vrijdag sluiten ze de week vaak af met een leuke borrel (als je dar zin in hebt) en ze hebben meerdere keren per jaar een leuk uitje zoals een barbeque of avondje bowlen!

Solliciteren

Stroomt er verf door jouw aderen en klinkt deze full time functie jou als muziek in de oren?

Solliciteer dan snel en vergeet je cv niet naar mij te sturen!

Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent