Assistent monteur

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1730,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Ben jij er klaar voor om een vak te leren door middel van de praktijk? Beschik je al over een geldig VCA-certificaat en een rijbewijs? Lees dan snel verder!

Over de functie

Bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week.

Als assistent monteur ben jij degene die samen met je collega's brandwerende materialen plaats bij bedrijven/klanten. Dit doe je om de omgeving brandveilig(er) te maken. Je kunt hier bij denken aan het plaatsen van luchtkanalen, cv-leidingen en waterleidingen. Deze worden door middel van het brandwerende materieel afgedicht. Daardoor zal een brand binnen een gebouw zich niet of minder snel verspreiden naar een andere kamer. Dit alles leer je doordat jij met een ervaren collega op pad gaat die jou alle fijne kneepjes van het vak gaat leren. Zodoende assisteer jij je collega's waarna je na een korte inwerkperiode zelfstandig aan de slag gaat. De werkzaamheden voer jij uit op locatie welke wekelijks of zelfs dagelijks kan verschillen. Zo ben je de ene keer gewoon in Den Haag aan het werk en de andere keer in Amsterdam. Zo zie je nog eens wat! De werktijden zijn ongeveer van 07.00 tot 16.00 uur (afhankelijk van de klus) maar dit is zonder de reistijd! Leuke bijkomstigheid: als jij snel al zelfstandig aan de slag gaat krijg je een werkbus van de werkgever mee!

Wat wij bieden

Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria, bieden wij jou in ieder geval:

  • Een bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week
  • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Bij gebleken geschiktheid een bus van de zaak
  • Werken in een leuk team en op uiteenlopende werklocaties
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die:

  • Woonachtig zijn in de regio van Den Haag (Leidschendam)
  • Beschikken over een geldig Vca-certificaat
  • In bezit zijn van rijbewijs B en eigen vervoer (auto/scooter)
  • Echt zin hebben om te werken en betrouwbaar zijn
  • Een vak willen leren middels de praktijk

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever is houden we nog even voor je geheim. Om je toch een concreet beeld te geven hebben wij de volgende beschrijving vorm gegeven.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei brandwerende materialen om zodoende ruimtes volledig brandwerend te maken. Na allereerst gewerkt te hebben voor een 'concurrent/collega' in de brandpreventie besloot de eigenaar in 2013 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels bestaat het bedrijf alweer enige jaren en werken er inmiddels circa 10 personeelsleden. Het is gevestigd in Den Haag en ligt direct naast de snelweg waardoor het goed bereikbaar is vanuit o.a. Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Westland en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé monteur die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent