Logistics Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Ben jij de ervaren rot op het gebied van Logistics Engineering en zoek je een nieuwe vaste baan bij een logistieke dienverlener in het west Brabantse? Check dan snel full time job!

Over de functie

Je hebt veel ervaring op het gebied van supply chain engineering. Je vindt het belangrijk om de allerbeste oplossingen voor klanten te bedenken, die je ook met veel enthousiasme implementeert. Je bent gewend om met diverse logistieke systemen te werken vooral zowel het warehouse als de backoffice. Dankzij jou is er een perfecte klik tussen de wens van de klant en de praktische implementatie daarvan aan zijde van der werkgever. Met jouw gevoel voor ondernemerschap en commercie weet je hoe je goed naar je klant moet luisteren, maar je bent ook sterk in overtuigen, ondersteunen en uitleggen.

Je bent in staat om als Logistics Engineer proactief je eigen taken en activiteiten te plannen en te beheren, een groot aantal taken aan te pakken en tegelijkertijd overzicht te behouden. Een overzicht van de daarbij behorende taken die je fulltime vervult:

  • Je analyseert het proces, de informatie en de productiviteit;
  • Je leidt of neem deel aan projecten;
  • Je borgt of stelt procesbeschrijvingen op;
  • Verbetertrajecten begeleiden binnen diverse lagen en afdelingen van de organisatie;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat wij bieden

We bieden in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je gaat werken in een klein en gezellig team van ongeveer 90 collega's, dit is zowel op kantoor als in het magazijn. Daarnaast bieden we prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je bij ons volloop de mogelijkheid om door te groeien!

Wat wij vragen

  • Minimaal een afgeronde hbo-diploma, richting Logistiek;
  • 3–5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de logistieke branche;
  • Kennis van en ervaring met projectmanagement;
  • Kennis van en ervaring met ERP-, Warehouse- en Transport Management-systemen;
  • Kennis van of ervaring met LEAN-Management is een pre;

Over het bedrijf

WerkTalent Breda verzorgt de werving voor één van de leukste logistieke dienstverleners van Breda en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van jouw nieuwe vaste baan, verwacht daarom ook niet dat dit een tijdelijke dienstverband betreft. Onze hoofdsectoren zijn logistieke, industrie, techniek, bouw en office. Onze klanten verbinden zich hoofdzakelijk binnen het MKB segment waarbij we echt een verlengstuk van onze klanten willen zijn, we weten wat ze willen en zoeken en proberen hier iedere keer de geschikte kandidaat voor te vinden.

Solliciteren

Woon je in de regio tussen Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en ben je zoekende naar een nieuwe uitdaging?
Solliciteer hier dan snel voor vast werk en vergeet je cv niet toe te sturen!

Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent