Productieleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schiphol
Salaris € 2497,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij de geboren leider die wij zoeken? Bereid om problemen zo snel mogelijk op te lossen? Je komt terecht in een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Over de functie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar de kandidaat die het in zich heeft om een team van 15 - 25 medewerkers te begeleiden. Jij en je team zullen er voor zorgen om de productiedoelstellingen te halen zodat de klanten hun bestelling op tijd krijgen.

Jij bent de gene die overzicht houdt over de werkzaamheden, controleert of alles via de planning loopt en kan snel handelen op onverwachte situaties. Daarnaast ben jij het motivatie punt van jouw team, je zult ze gedreven en gemotiveerd houden.

Je focus ligt op prestatie, je zult met elk project streven naar de beste prestaties om de doelstellingen te behalen. Ook zal je feedback geven aan je collega's gevraagd of ongevraagd. Ook zorg jij voor goede communicatie tussen verschillende afdelingen zodat alle procedures zo soepel mogelijk verlopen.

Als productie leider ben jij bereid om je collega's aan te sturen, help je ze met obstakels en zal je luisteren naar hun verhaal. Ook bezit jij over de nodige kennis over de machines en ingrediënten.

Wat wij bieden

In deze Fulltime baan krijg jij!
Vast werk een contract voor bepaalde tijd voor 7 maanden en op termijn een Vaste aanstelling/Vast dienstverband
Een top salaris; afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2400 - € 2800 exclusief ploegentoeslag a 18%
3% eindejaarsuitkering.
Dagelijks een broodmaaltijd en op woensdag een warme hap
Een werkweek van 36 uur in ploegendienst (ochtenddiensten 06:00 tot 16:00 & avond-nachtdienst van 21:00 uur tot 05:00 uur).
4 dagen werken 3 dagen vrij!! De werkweek begint op woensdag tot en met zaterdag of zondag tot en met woensdag. De woensdag of zondag werkweek staat voor langere tijd vast.
Je krijgt een reiskostenvergoeding. Het bedrijf ligt dichtbij Schiphol, vanuit Amsterdam en Den Haag is het na de juiste afslag 3 minuten verwijderd van de snelweg

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou:

  • Ervaring in een productieomgeving, ervaring in de food is een pre
  • Ervaring met productiemachines


Ben jij iemand die van nature de leiding neemt, weet jij een team te smeden en zorg jij er voor dat het productieproces soepel verloopt! Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever nabij Schiphol produceert dagelijks een smaaksensatie voor de consument. Met een team van gemotiveerde medewerkers maakt dit bedrijf de lekkerste Sushi.

Solliciteren

Ben jij deze vaste medewerker? Mail ons, bel of stuur een WhatsApp naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent