Junior accountmanager (binnendienst)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Je vindt het heerlijk om te plannen, organiseren en regelen. Je houdt van de logistieke wereld en weet klantbehoeften moeiteloos in te schatten.

Over de functie

Als junior account coördinator word jij verantwoordelijk voor het gehele transporttraject van A tot Z. De focus ligt voornamelijk bij de combinatietransport bij de grote en zware ladingen. Je verzorgt de douane documenten, de opslag en natuurlijk het transport. Deze documenten verwerk je samen met de administratief medewerker, maar veel administratieve taken komen natuurlijk ook op jouw bordje!

Daarnaast zet jij je dagelijks in om de volgende verantwoordelijkheden goed uit te voeren:

 • Offertes opstellen, verwerken en nabellen;
 • Klaarzetten van facturen;
 • Onderhouden van contacten met betrokken partijen over de uitvoer van de opdrachten;
 • Verwerken van informatie in ons eigen systeem en dat van klanten;
 • Informeren va (internationaal) betrokken partijen zoals klanten, toeleveranciers, collega's en teamleider;
 • Onderzoeken van alternatieve transportmogelijkheden, daardoor weet jij altijd de best passende oplossing te bieden.


Een zeer veelzijdige, uitdagende functie dus waar je een eigen klantenpakket krijgt waar je verantwoordelijk voor wordt. De klanten zullen jou dan ook als eerste bellen wanneer er problemen of vragen zijn, jij bent degene die hen te woord staat en gaat op zoek naar een passende oplossing.

Wat wij bieden

Omdat we je gaan opleiden van nul tot volwaardige collega, zijn we er van bewust dat er een hoop op je afkomt en je een enorme inzet moet tonen. Daar willen we je graag voor belonen door onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden te bieden:

 • Goed startsalaris, tussen €2.100 en €2.550 bruto per maand, volgens de cao beroepsgoederenvervoer;
 • Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
 • Fulltime functie;
 • Concrete opleiding - en doorgroeimogelijkheden;
 • Enorm veel uitdaging en een mooie kans op je carrière te beginnen.


Daarnaast zijn wij een hecht en collegiaal team met zo'n 10 directe collega's op de afdeling. Wij vinden het belangrijk dat er goed samengewerkt wordt en zullen elkaar ondersteunen waar nodig.

Wat wij vragen

Wij bieden de mogelijkheid om een kickstart te geven aan je carrière! Wij willen je graag opleiden en begeleiden, wij vragen dan ook niet bijzonder veel. Wat wij belangrijk vinden is:

 • HBO werk - en denkniveau;
 • Affiniteit met logistiek, bij voorkeur ervaring in de branche;
 • Gezonde dosis ambitie.


Omdat wij een internationale organisatie zijn is het belangrijk dat je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal goed beheerst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met allerlei internationale logistieke oplossingen. Zo verzorgen zij voornamelijk bijzonder vervoer waar een optimale combinatie wordt gemaakt tussen transport over de weg, water en door de lucht. Daarnaast verzorgen zij ook opslag en diverse technische diensten zoals inspectie, assemblage en modificaties.

Van oorsprong zijn zij een familiebedrijf en de gedrevenheid wat hierbij komt kijken is nog steeds aanwezig en wordt veel waarde aan gehecht. Vanuit een kantoor vlakbij Gorinchem, centraal gelegen in het land in de driehoek Rotterdam, Tilburg, Utrecht, verzorgen wij al het internationale transport wat veelal buiten Europa start of eindigt.

Solliciteren

WerkTalent is partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 of floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent