Bijbaan: magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Gorinchem
Salaris € 10,- per maand
Direct naar:
Wil jij naast je studie lekker bijverdienen? Lees dan snel verder!

Over de functie

Tijdens de wintermaanden is het bij onze opdrachtgever wat drukker dan normaal, daarom zijn zij per direct op zoek naar extra medewerkers die tijdens deze drukke maanden aan de slag kunnen. Het is een groot bedrijf die exclusieve lampen produceert. Je komt te werken in een gezellig team van magazijnmedewerkers.
In deze parttime/ bijbaan functie als magazijnmedewerker werk je in de dagdienst van 07:30 uur tot ongeveer 12:00 uur. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor het lossen van de containers in het magazijn.
 

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de €7 en €10  bruto per uur
  • Parttime functie/bijbaan
  • Tijdelijk dienstverband
  • Werken bij een grote organisatie met een goede en informele sfeer

Wat wij vragen

  • Flexibele instelling
  • Doordeweeks in de ochtend beschikbaar
  • Woonachtig in de omgeving Gorinchem
  • Minimaal 18 jaar

Over het bedrijf

De organisatie was vroeger een echt familiebedrijf en de sfeer is de afgelopen jaren ook onveranderd gebleven. Misschien zijn de collega’s dan niet écht jouw familie, maar aan de slag gaan bij deze organisatie voelt als thuiskomen. Er heerst nog steeds de informele en persoonlijke sfeer die de eigenaren vroeger ook al zo belangrijk vonden.
Het bedrijf is gevestigd In het centraal gelegen Gorinchem. In Gorinchem is altijd wel wat te doen, zo ook bij dit bedrijf. Iedereen zet zich volledig in en werkt hard voor de beste resultaten. Door de centrale plek in het land zijn zij gemakkelijk te bereiken vanaf Breda, Utrecht en Rotterdam.

Solliciteren

Onze opdrachtgever laat graag de planning aan WerkTalent over. Het eerste gesprek zal dan ook bij ons op de vestiging in Gorinchem plaats vinden. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en beschikbaarheid en bespreken we de vacature. Omdat het bij deze opdrachtgever om tijdelijk werk gaat kunnen we dan ook bespreken of je ook bij andere opdrachtgevers aan de slag kan.

Als we de planning binnen krijgen nemen we contact met je op en kun je direct aan de slag.
Dus ben jij op zoek naar een part time functie in de logistiek? Bel, mail of app naar Mieke Wolters: 06-12216123 / miekewolters@werktalent.com of loop even binnen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent