Leerling brandwerende materialen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1730,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Wil jij leren middels de praktijk? Heb je een rijbewijs B, eigen vervoer en een geldig VCA-certificaat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week

Bij dit vak ga je aan de slag met brandwerende materialen en krijg jij de mogelijkheden om dit vak goed te leren kennen. Als assistent monteur assisteer jij je collega’s en kun je goed meekijken met het werk. Dit is perfect om nieuwe ervaringen op te doen en het vak pas echt te leren kennen. De werkzaamheden zullen op locatie plaatsvinden, hierdoor leer je steeds meer nieuwe werkplekken kennen. De ene keer werk je in de regio van Den Haag en de andere keer in Amsterdam. De werkzaamheden zijn over het algemeen in een bouw-omgeving en de werkdagen zijn van 07:00 tot 16:00. Let wel op dat deze tijden exclusief reistijd zijn, Bij gebleken geschiktheid en een geldig rijbewijs is het zelfs mogelijk om een ‘werk-bus’ van de opdrachtgever mee te krijgen.

Wat wij bieden

Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria, bieden wij jou in ieder geval:

  • Een bruto maandsalaris van circa €2150 o.b.v. 40 uur per week
  • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Bij gebleken geschiktheid een bus van de zaak
  • Werken in een leuk team en op uiteenlopende werklocaties
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die:

  • Je bent woonachtig in de regio van Den Haag (Leidschendam)
  • Je vind het leuk om te werken en je bent betrouwbaar
  • Je wilt een vaak leren middels de praktijk
  • Je beschikt over een geldig VCA-certificaat
  • Je beschikt over eigen vervoer inclusief rijbewijs B

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever is houden we nog even voor je geheim. Om je toch een concreet beeld te geven hebben wij de volgende beschrijving vorm gegeven.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei brandwerende materialen om zodoende ruimtes volledig brandwerend te maken. Na allereerst gewerkt te hebben voor een 'concurrent/collega' in de brandpreventie besloot de eigenaar in 2013 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels bestaat het bedrijf alweer enige jaren en werken er inmiddels circa 10 personeelsleden. Het is gevestigd in Den Haag en ligt direct naast de snelweg waardoor het goed bereikbaar is vanuit o.a. Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Westland en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé ideale kandidaat voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent