Reachtruckchauffeur import

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Heb jij vaker een reachtruck bestuurt en ben je zelfstandig? Beschik jij over eigen vervoer en sta jij open voor ploegendiensten? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een salaris van circa €2.250 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week en een super gave werkgever met doorgroeimogelijkheden!

Jij hebt ervaring als reachtruckchauffeur dus hoeven we jou niet uit te leggen wat het werk inhoud. Wel vertellen wij wat voor werkzaamheden je hier krijgt, de opdrachten hebben namelijk veel te maken met opslag. Bijvoorbeeld het importeren en exporteren van allerlei producten. Je helpt je collega’s waar dat nodig is en je houdt je bezig met de binnenkomende en uitgaande producten. Deze moeten snel en veilig op een plek geplaatst worden of weg gehaald worden.
Voor de veiligheid heb jij een geldig reachtruckcertificaat, hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken. Jij weet goed hoe de reachtruck werkt en hierdoor breng je niemand in gevaar. Wij zijn op zoek naar iemand die dag- en nachtdiensten wil maken. Je werkt namelijk de ene week overdag en de andere week in de nacht, in het weekend ben je lekker vrij.

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van €2.250 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen vragen wij het volgende van je:

 • Je hebt een geldig reachtruckcertificaat
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het besturen van een reachtruck
 • Je hebt eigen vervoer zoals een auto
 • Je staat open voor een 2-ploegendienst en voor het maken van eventuele overuren
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent