Allround Productie Plantenkwekerij

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 1700,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Afwisselende job in de productie, binnen een moderne tuinbouworganisatie in de dagdienst. Draai jij je handen niet om voor een 42 urige werkweek en wil jij je verder ontwikkelen. Reageer of kom langs en laat je informeren!


Over de functie

Als productiemedewerker wordt je ingezet op verschillende afdelingen. Je wordt aangestuurd door teamleider op de desbetreffende afdeling en samen met jou collega's verzorg jij een goed verloop van onze planten van stek tot eindproduct. Aangezien wij meerdere soorten planten kweken, zijn de werkzaamheden per soort anders, hierdoor is het aan jou om scherp te zijn met betrekking tot verpakkingsmaterialen en handelingen. Wij telen onder andere Begonia, Campanula, Garden Mums, Gentiana, Encanto, Cyclaam en nog veel meer.

Je verricht je werkzaamheden in onze schuur, die onlangs is aangebouwd en die beschikt over twee productielijnen. Veel van onze handelingen zijn al geautomatiseerd en worden dus door de machines verwerkt. Overigens is de controle van deze werkzaamheden één van jouw verantwoordelijkheden.

Jouw werkzaamheden in een notendop:

  • Verwerken aan de oppot-machine
  • Hoezen
  • Verzendklaar maken van orderes
  • Controleren van automatiseringswerkzaamheden

Wat wij bieden

  • Een startsalaris tussen €1700 en €2100 per maand
  • Vast werk met uitzicht op een contract na een gedegen uitzendperiode
  • Werkweek van 42 uur (fulltime)
  • Werken in een nieuwe omgeving met de allernieuwste automatisering
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Allereerst is het belangrijk dat je in deze rol nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat. Je hebt een collegiale instelling en vindt het niet erg om over te werken in de piekperiodes. Je vindt het leuk om op diverse afdelingen dagelijks ingezet te worden en je bent fulltime (42 uur) beschikbaar.

Ben jij onze nieuwe collega? Kom gerust binnen lopen bij WerkTalent en laat je informeren!


Over het bedrijf

Onze organisatie houdt zich bezig met de teelt van verschillende mooie potplanten. Dit realiseren wij op meerdere locaties, waarvan twee in het Westland en één in Regio Rotterdam. Met een team van gedreven collega's streven wij naar een uitstekend eindproduct en voor onze locatie in 's-Gravenzande, zijn wij dan ook op zoek naar versterking van het team.

Aan deze locatie hebben wij recent een kantoor aangebouwd met nieuwe schuur. Je komt dan ook te werken in een gloednieuwe omgeving, met de nieuwste verwerkingssystemen en automatisering.

Kom jij ons productieteam versterken?


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.

Heb je vragen over de afwisselende functie bij deze kwekerij?
Je kunt ons dagelijks contacteren tussen 08:30 uur en 17:30 uur via 0174-612690 en vraag naar Ernst!


Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent