Accountmanager New Business Media

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Haarlem
Salaris € 2350,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:

We zijn op zoek naar online- en offline marketing accountmanagers!Over de functie

Voor onze opdrachtgever, DPG Media, zijn wij op zoek naar meerdere Account managers New Business die lokale ondernemers gaan helpen om hun zichtbaarheid op de markt én hun commerciële doelstellingen te vergroten.

Samen met je klant kijk je hoe de on- en offline bereikoplossingen die DPG Media aanbiedt op een juiste manier voor hen ingezet kunnen worden. Ben jij geboren voor de sales en wil je werken voor de mooiste nieuws- en mediamerken van Nederland? Ben jij commercieel en wil jij een bijdrage leveren aan de digitale groei van
DPG Media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jij bent een uitblinker in actief relatiebeheer en het genereren van new business door middel van acquisitie en klantbezoeken binnen jouw regio. Je verbindt en zorgt voor oplossingen voor DPG’s (potentiële) klanten. Uiteraard ben jij altijd op de hoogte van de mediumtypen en de ontwikkelingen in het medialandschap en bij adverteerders. Je bent een sparringpartner en tegelijkertijd adviseur op het gebied van digitale ontwikkelingen zowel bij je sales collega’s als bij de klant.

Je werkt actief met CRM van DPG Media om nog beter in te spelen op de behoefte van de klant.Wat wij bieden

Een fulltime functie in een vast dienstverband. Hiernaast een auto, laptop, telefoon en uitstekend salaris (2350 - 3200 afhankelijk van leeftijd en ervaring) biedt DPG Media jou ook nog een interessante bonusregeling én jaarlijkse winstregeling (op basis van resultaat van de organisatie). Jij krijgt de mogelijkheid om je constant te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en certificaten.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Daarbij krijg je ook een warm onthaal wanneer je bij DPG Media start, met een uitgebreid kick start programma en heb je een buddy voor de eerste paar maanden, die je begeleidt en helpt je weg te vinden.Wat wij vragen

Je bent representatief en een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie als vertegenwoordiger. Ervaring met verkoop van online media en online marketing is een pré. Je bent niet bang om te bellen en te canvassen, overtuigen zit in je bloed en je houdt ervan om resultaten te boeken én met targets te werken.

We zoeken accountmanagers in diverse regio’s. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat je woonachtig bent in (de omgeving van) de regio waarop je solliciteert.

Wij zijn op zoek naar accountmanagers is de omgeving van:
Utrecht
Eindhoven
Arnhem
Nijmegen
Zeeland
Noord-Holland
Zuid-HollandOver het bedrijf

Met 4 nationale en 9 regionale nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, radio en 10 digital only merken streeft DPG Media ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn. Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit.

Medewerkers geven DPG Media als werkgever gemiddeld een 8,3. Met name de inhoud van het werk, de prettige werksfeer en de goede arbeidsvoorwaarden worden hoog gewaardeerd. Jouw mening, als werknemer bij DPG Media, is belangrijk, daarom wordt jou regelmatig gevraagd naar jouw werkbeleving.Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze supergave functie en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een ambitieuze en informele club, neem dan (online)contact op met Remco Gemmeke op 06-13433711 of rgemmeke@pbcgroup.nl (’s-avonds of in het weekend geen probleem)Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent