Projectleider Bouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 4400,- tot € 4600,- per maand
Direct naar:
Ben je al enige tijd werkzaam in de bouwwereld als projectleider of ben je werkvoorbereider en zou je graag een stapje maken in je carrière? Solliciteer dan snel op deze vast baan!

Over de functie

Als projectleider leidt je projecten van begin tot eind en vervul je een centrale rol in het projectteam. Je weet zelf wat dat inhoudt: veel!
Samenwerking met ons bedrijfsbureauteam, uitvoeringsteam en ketenpartners binnen een open en resultaatgerichte cultuur is vanzelfsprekend. Wij werken regelmatig voor woningcorporaties waarbij klant- en bewoners tevredenheid een belangrijke maatstaf voor het voortdurende succes is.
Projecten dienen derhalve als vanzelfsprekend te voldoen aan productkwaliteit en een gezond financieel resultaat. Sturen op klantbeleving middels intensieve communicatie en nakomen wat is afgesproken met de klanten en bewoners vormen de basis voor succes bij opdracht-gever. Het werkgebied is overwegend West- Midden Brabant.
Met jouw bouwkundig inzicht en organisatorische en communicatieve vaardigheden laat je niets aan het toeval over. Je leidt de projecten vanaf de ontwerpfase, planontwikkelingen en uitwerking tot en met de uitvoering, nazorg en beheer.
Dit alles op basis van de principes van resultaatgericht samenwerken.
Ben je toe aan een nieuwe vaste baan?

Wat wij bieden

Buiten prima arbeidsvoorwaarden en natuurlijk veel vakantie dagen volgens de bouw CAO krijg je bij ons een eigen auto, laptop en telefoon van de zaak. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om jouw taak helemaal op je eigen manier in te vullen. je bent bij ons grotendeels verantwoordelijk voor energetische projecten in verband met het verduurzamen van woningen.

Wat wij vragen

De nodige jaren ervaring in de voor jou bekende bouwwereld. Dit kan als projectleider zijn maar bijvoorbeeld ook als werkvoorbereider en je graag een stap wilt maken. Voor deze fulltime functie verwachte we van jou dat je goede communicatieve en organiserende skills hebt. Ook is een B rijbewijs wel handig zoals je zult begrijpen. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Breda, Roosendaal en/of Tilburg.

Over het bedrijf

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het leiden van bouwkundige projecten;
  • Daarnaast neem je minimaal een mbo 4 diploma bouwkunde mee;
  • Technische kennis van de glas- of schilderswereld is een pré;
  • Je bent een gezellige collega die houdt van een leuke sfeer in een klein team:

Tot slot woon je in de regio tussen Breda, Tilburg, Waalwijk en Roosendaal.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en uiteraard een tweede gesprek en wellicht een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent