Reachtruckchauffeur

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een geldig reachtruckcertificaat, heb jij ervaring op de reachtruck en eigen vervoer? Werk jij graag in ploegendiensten? Lees snel verder!

Over de functie

Als reachtruckchauffeur verricht je werkzaamheden in het magazijn met, uiteraard, de reachtruck. Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van producten en goederen van en naar de stellingen. Omdat jij al ruime ervaring hebt is dit voor jou geen enkel probleem. Je andere collega’s zullen hier en daar ook hulp nodig hebben dus jij bent er tevens om hen te ondersteunen waar nodig. De functie als reachtruckchauffeur verricht je in dag- en nachtdiensten. Het werkt namelijk zo: de ene week werk je in de dagdienst en de andere week werk je in de nachtdienst. Dit wissel je dus elke week af. Bijkomend voordeel is dat je elk weekend lekker vrij bent!

Wat wij bieden

 • Een brutomaandsalaris van €2.250 o.b.v 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze logistieke functie moet je o.a. voldoen aan de volgende criteria:

 • Een geldig reachtruckcertificaat hebben
 • Aantoonbare werkervaring met het besturen van een reachtruck
 • Eigen vervoer (auto) 
 • De wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Flexibel omtrent het maken van o.a. overuren

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen. 

Solliciteren

Ben jij de ervaren reachtrucker die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent