(Beginnend) Hovenier

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een fulltime functie in de buitenlucht?

Over de functie

Jij zorgt samen met je collega elke dag voor het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit kan af en toe fysiek werk zijn, doordat er tegels gesjouwd moeten worden. Je begint met het onderhouden van tuinen en naar verloop van tijd kan je doorgroeien naar de aanleg. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk je eigen projecten gaat draaien.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag in een gemotiveerd team. Je krijgt een afwisselende functie met vast werk. Wij bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract. Je kan een salaris verwachten tussen de €1700 - €1950 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden tot het behalen van certificaten.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is leergierig, enthousiast en fysiek sterk. Jij vindt het niet erg om vies te worden! Verder ben jij full time beschikbaar en beschik je over een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Voor een hovenier in de regio Westland (in de buurt van Den Haag en Delft) zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om buiten te werken. Het bedrijf bestaat nu ruim 30 jaar en heeft tot op heden 13 vakkundige en gezellige medewerkers in dienst. Zij houden zich bezig met o.a. tuinonderhoud, ontwerp en tuinaanleg. Het bedrijf staat voor service en kwaliteit, en vindt het vooral belangrijk dat jij in het team past.

Solliciteren

De werving en selectie procedure is bij WerkTalent vanwege Covid-19 aangepast naar een digitale vorm.
Dit betekent dat indien je geïnteresseerd bent in deze functie je contact op kan nemen met Daan Bekkers via de e-mail: daanbekkers@werktalent.com
Wij zullen je digitale sollicitatie bekijken en telefonisch contact met je opnemen indien we positieve raakvlakken zien.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent