Operator Productiebedrijf

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Een afwisselende job in ploegendienst met een startsalaris van €2000 per maand. Iets voor jou? Reageer dan snel.

Over de functie

Aan onze productielocatie, in de hal staan diverse machines. Elke machine is essentieel voor het productieproces en heeft zijn eigen bewerkingen. Om het productieproces te optimaliseren is het aan jou om de processen te bewaken en waar nodig te corrigeren. Dit doe je in samenspraak met je collega's.

Je voert trays in en hebt overleg omtrent de samenstellingen van de orders. Je stapelt de producten op en verpakt deze. Tevens zorg je ervoor dat je jouw werkplek zo schoon mogelijk houdt, zodat er zo weinig mogelijk belemmeringen zijn.

Ook verricht je logistieke werkzaamheden en werkzaamheden met de heftruck.

Wat wij bieden

Je kan rekenen op het volgende:

  • Vast werk van 38,75 per week
  • Vast contract na een uitzendperiode
  • Startsalaris van €2000,- bruto per maand
  • Team van enthousiaste collega's
  • Vrijdagmiddagborrel met hapjes
  • Tweemaal per jaar een uitje met het team
  • Interne doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Je bent fysiek in goede conditie en je vindt het niet erg om vieze handen te krijgen. Je bent flexibel inzetbaar, aangezien wij in de piek periodes in ploegendiensten werken, van 07:00 uur - 15:15 uur en van 15:15 uur - 23:00 uur. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift en dat je in de regio woont en beschikt over je eigen vervoer.

Over het bedrijf

Aan onze productielocatie in Hoek van Holland houden wij ons bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van substraten en plantpluggen voor de tuinbouw. Ons team bestaat uit collegiale en informele individuelen die allemaal van een geintje houden. Wij beschikken over meerdere locaties, maar voor de locatie in Hoek van Holland (in de buurt van regio Westland en Maassluis/Vlaardingen) zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime procesmedewerker.

Wil jij fulltime aan de slag als procesmedewerker, een startsalaris van €2000 per maand verdienen én ben je woonachtig in Regio Westland / Hoek van Holland? Reageer dan snel!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie, kom je uit de buurt van Hoek van Holland of het Westland?
Laat dan jouw gegevens achter op onze website of stuur jouw CV en/of contactgegevens naar daanbekkers@werktalent.com 

Bij voorbaat dank voor jouw reactie op deze vacature.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent