Technisch Specialist personenauto's

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tiel
Salaris € 2500,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ervaren 1ste autotechnicus / technisch specialist? Heb je je opleiding gedaan tot en met niveau 4 (diagnosetechnicus/technisch specialist) en ben je op zoek naar een stabiele en betrouwbare werkgever in de auto branche? Reageer dan snel!!

Over de functie

Ben jij een ervaren 1ste autotechnicus / technisch specialist? Heb je je opleiding gedaan tot en met niveau 4 (diagnosetechnicus/technisch specialist) en ben je op zoek naar een stabiele en betrouwbare werkgever in de personenauto branche? Reageer dan op deze mooie vacature!

Als autotechnicus ga je geheel zelfstandig aan de slag in een moderne werkplaats. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van grote en en kleine onderhoudsbeurten, maar een belangrijk deel van je werk bestaat ook uit het verhelpen van complexe storingen, diagnoses stellen enzovoort. Kortom, een zelfstandige functie voor een echte topper op het gebied van (personen)autotechniek. 

Het betreft een vaste baan!

Wat wij bieden

  • Je krijgt direct een contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever! Aanvankelijk wordt er gestart met een bepaalde tijdscontract, maar bij gebleken geschiktheid wordt het omgezet naar onbepaalde tijd.;
  • Aanvangssalaris tot max. ca. € 2.900,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioenregeling.

Wat wij vragen

  • Een relevante opleiding op niveau 4 (diagnosetechnicus / technisch specialist);
  • Relevante werkervaring. Dit mag evt. ook stage ervaring zijn. Dus sta je nog redelijk aan het begin van je loopbaan, reageer dan zeker ook! Maar ook voor meer ervaren autotechnici geldt: solliciteer! Onze opdrachtgever staat open voor zowel een startende technisch specialist alsmede een persoon met een aantal jaren werkervaring;
  • Full time beschikbaar;
  • Woonachtig in de regio Tiel / Nijmegen / Arnhem / Veenendaal. 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gerenommeerd universeel autobedrijf dat met zowel nieuwe als gebruikte auto's werkt. Het is een bedrijf waar ze aan zowel reparatie, onderhoud en schadeherstel werken. Ook is er een showroom voor de verkoop. Ze werken met particulieren en bedrijven zoals bijvoorbeeld ook leasemaatschappijen. Er staan dus ook regelmatig elektrische auto's in de werkplaats. Het bedrijf beschikt over modern ingerichte werkplaatsen waar de werkomstandigheden optimaal zijn.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een technisch specialist in handen gelegd van WerkTalent Arnhem.

Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Hierin bespreken we jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Meer weten of direct solliciteren? Bel, mail of app: bartdejong@werktalent.com of 06-12220979.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent