Chef Werkplaats Productielocatie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
Een leidinggevende baan in de techniek, waarbij je zelf ook aan het sleutelen bent iets voor jou?

Dit ga je doen

Als voorman technische dienst / chef werkplaats ben je dagelijks verantwoordelijk samen met jouw team voor het onderhoud van onze productiemachines en randapparatuur. Je geeft leiding aan het team en je werkt zelf ook mee aan het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zoeken wij iemand die voorraden in de gaten houdt, registreert en aanvult.

Vind je het niet erg om te reizen? Dat komt goed uit, aangezien er één of twee keer per jaar aan jou gevraagd kan worden om mee te werken aan het onderhoud van onze machines op de locaties in het buitenland. 

Dit krijg je

Als je ons team komt versterken en aansturen staat er een contract bij onze organisatie te wachten. Je komt direct in dienst en je kunt qua salaris denken aan €2800 - €3250, afhankelijk van jouw ervaring. Wij werken wekelijks 38,75 uur per week en je komt te recht in een vast en informeel team van gedreven collega's. Als chef werkplaats vervul je een uitdagende en leidinggevende rol met een afwisselend takenpakket. Tevens bieden wij jou een goed secundaire arbeidspakket, denk aan reiskostenvergoeding, variabele beloning, pensioenregeling en personele verzekeringen.

Dit ben je

Als voorman technische dienst voldoe jij aan de volgende kwaliteiten en eisen:

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring, binnen een productieomgeving in een leidinggevende rol
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Woonachtig in omgeving Hoek van Holland / Westland
  • Rijbewijs B
  • Bereid om incidenteel naar het buitenland te reizen

Hier ga je werken

Wij zijn wereldwijd een leverancier van milieuvriendelijke systemen, containers en substraten voor de tuinbouw sector. Wij zijn over de gehele aarde actief en hebben meerdere productielocaties, waaronder één in Hoek van Holland (in de buurt van Westland en Rotterdam). Voor ons huidige technische dienst team, zijn wij op zoek naar een teamleider die zijn/haar collega's kan aansturen en het magazijn en werkzaamheden in goede banen kan leiden. Momenteel bestaat deze afdeling uit vijf gedreven collega's en op de productielocatie in Hoek van Holland werken er momenteel in totaal ongeveer 30 personen.

Interesse?

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent