Systeem- en Netwerkbeheerder

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 3750,- per maand
Direct naar:
Ben jij in staat om zelfstandig netwerk/server/cloud omgevingen te implementeren en te migreren? Acteer jij graag als het aanspreekpunt naar onze klanten, ben jij sterk servicegericht en kun je je goed inleven in de behoeften van een klant?

Over de functie

Je bent als netwerk- en systeembeheerder verantwoordelijk voor het beheren van netwerken en het ontzorgen van onze klanten bij de realisatie ban projecten. Met de klant bedenk je oplossingen en los je 2e en 3e lijns storingen op. Je communiceert op professionele wijze met onze klanten en je draagt bij aan een langdurige relatie met de klant. Verder ben je op de hoogte van onze oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en infrastructuren.

Kennis en ervaring met het monitoren, beheren en onderhouden van de volgende systemen is een must: routers, switches, firewalls, HPE servers, Network, Storage configuraties, VMware, Hyper-V, Windows, Remote Desktop Services, clouddiensten en WiFi oplossingen.

Je komt te werken in een team van 7 personen, waarvan 4 netwerk-/systeembeheerders zijn. Doordat één van onze collega's bij ons uit dienst gaat zijn wij op zoek naar versterking!

 

Wat wij bieden

Naast werken met enthousiaste en professionele collega's bieden wij:

  • Afwisselende fulltime / parttime functie
  • Passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk

Verder kom je terecht in een leuke werkomgeving waar een informele werkcultuur heerst.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega die minimaal 7 jaar ervaring heeft in dit vakgebied. Ook kan jij je vinden in de onderstaande punten:

  • Klantgericht en goede communicatieve vaardigheden
  • HBO werk- en denkniveau
  • Zelfstandig projecten kunnen uitvoeren
  • Zelfstandigheid bij de implementatie
  • Aantoonbare vaardigheid en kennis in het monitoren, beheren en onderhouden van Windows 7 / 8 / 10 en MS Exchange

Tevens heb jij uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Voor een ICT dienstverlener in het Westland (in de buurt van Den Haag/ Rotterdam en Delft) zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Netwerk/Systeembeheerder. Onze opdrachtgever ontzorgt hun klanten op diverse gebieden. Zo verzorgen zij o.a. innovatieve en passende ICT, telefonie en web- en cloudoplossingen. Dit doen zij samen met het team van professionele medewerkers die hun klanten op professionele en efficiënte manier te hulp schieten.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter is bereikbaar via 0174-612690 of via pauldeletter@werktalent.com

Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent