Office medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 1750,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Afwisselende job op kantoor wat voor jou? Onze nieuwe collega staat stevig in zijn/haar schoenen en durft door te vragen!

Over de functie

Als planner / office medewerker kom je terecht in een team van +/- 10 collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle aanvragen behandeld, ingepland en uitgevoerd worden. Dagelijks ontvangen ontzettend veel aanvragen via de mail of telefoon, die behandeld moeten worden met een commerciële toenadering.  Je verwerkt deze opdrachten van begin tot het eind en zorgt ervoor dat alle desbetreffende afdelingen erbij betrokken worden. 

Je verricht naast planningswerkzaamheden, administratieve handelingen, zoals mutaties en de verwerking van uren van collega’s in de buitendienst. Je beheert de dossiers van diverse opdrachtgevers en klanten en bereidt en bewerkt de gegevens voor de facturatie voor. 

Wat wij bieden

  • Vaste baan met fulltime dienstverband (40 uur)
  • Salaris tussen €1750 en €2150 bruto per maand
  • Gedreven en collegiale collega’s waar je op terug kunt vallen
  • Organisatie met korte lijnen 

Wat wij vragen

De juiste kandidaat voor deze functie heeft een goed luisterend oor en bezit een licht commerciële drive. Je werkt nauwkeurig en je kunt gemakkelijk het overzicht bewaren. Tevens heb je MBO werk en denkniveau én wil je je graag verder ontwikkelen. 

Over het bedrijf

Voor onze relatie in Regio Westland en in de buurt van Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven en licht commerciële office medewerker. Ben jij fulltime beschikbaar en laat jij je niet zomaar de kaas van het brood eten, dan komen wij graag met jou in contact!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Rowan de Liefde.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent