Reachtruckchauffeur dagdienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Venlo
Salaris € 2000,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Fulltime vast werk / logistiek / reachtruck / omgeving Venlo

Over de functie

In de fulltime functie als Reachtruckchauffeur ben je werkzaam binnen de expeditieafdeling van het warehouse. Je verzorgt samen met collega's het interne transport en het in en uit opslag nemen van goederen naar diverse locaties op de werkvloer. Dit doe je op een wijze waarop de goederen tijdig, overzichtelijk, onbeschadigd en veilig voor verdere verwerking ter beschikking komen. Je signaleert manco's en schades en zorgt voor het correct inboeken van inkomende goederen. Waar nodig spring je bij op andere afdeling binnen het magazijn. Daarbij vallen onder meer werkzaamheden als orderpicken, laden en lossen van vrachtwagen en het netjes houden van de werkvloer.

Je komt te werken binnen een verschoven dagdienst. Jouw werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur, of tussen 11.00 uur en 20.00 uur.

 

Wat wij bieden

  • salaris € 11,36 bruto per uur
  • fulltime vast werk in verschoven dagdienst
  • kansen op een vaste aanstelling bij het bedrijf zelf
  • reiskosten vanaf 10 km enkele reis
  • doorgroeimogelijkheden en interne cursussen bij een internationaal bedrijf

Wat wij vragen

  • beschikking over een geldig reachtruck certificaat
  • enkele jaren ervaring op de reachtruck
  • op korte termijn fulltime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Venlo

Over het bedrijf

Deze logistieke groothandel betreft wereldwijd één van de grootste logistieke dienstverleners en beschikt in Venlo over 5 locaties. Zij staan bekend om het vermogen om wereldwijd elke stap in de logistieke keten te beheersen. Ze leveren distributie, logstiek, weg-, lucht- en zeevracht, groepagevervoer, freight forwarding en reserve logistics.

Solliciteren

Kun jij jezelf herkennen in bovenstaand profiel en wil jij jouw interesse kenbaar maken, reageer dan via deze website op neem telefonisch contact op met onze vestiging in Eindhoven via 040-303 0980.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent