Medewerker bedrijfsbureau

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende, administratieve functie met mogelijkheden is dit iets voor jou!

Over de functie

Als administratief medewerker vergunningbureau, onderdeel van het bedrijfsbureau houd jij je dagelijks bezig met het verzorgen van vergunningen van aanvraag tot verkrijging. Daarnaast bewaak je de geldigheidsduur en controleert op voorwaarden die gesteld worden aan de vergunning. Het gaat om meldingen en vergunningen van kleine projecten met beperkt grondverzet tot hele grote projecten waar veel grondwerkzaamheden plaats dienen te vinden.

Het aanvragen van vergunningen is maatwerk, toch zijn er dagelijks verantwoordelijkheden en standaard procedures welke terug komen. Denk hierbij aan:

 • Verkrijgen van de juiste informatie;
 • Opvragen bij collega’s van de engineering of werkvoorbereiding van technische informatie;
 • Controleren op juistheid en volledigheid;
 • Check van de bodemkwaliteit met behulp van bodemkaarten;
 • Verwerken in de ICT-applicaties;
 • Coördineren en waar nodig bij sturen van de procedure;
 • Tijdig verkrijgen van de vergunningen;
 • Bij ontvangst van de vergunning controleren op juiste uitvoeringsperiode en te nemen maatregelen voor uitvoering van de werkzaamheden;
 • Schakelen en overleggen met externe partijen over te nemen maatregelen.

Daarnaast zorg jij dat het administratief in orde is, eventueel in samenwerking met de administratief medewerker.
 

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers groeien en zich blijven ontwikkelen, wij zorgen daarom voor vakgerelateerde opleidingen zodat je kennis up-to-date blijft en jij je functie goed kan blijven uitvoeren.

Als medewerker bedrijfsbureau bij CIAG heb je best een belangrijke rol in de organisatie en daarom willen we je graag goed belonen, dat doen we door de volgende voorwaarden te bieden:

 • Prima startsalaris tussen €1.700 en €2.100 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Fulltime functie;
 • Concrete kans om je te ontwikkelen tot (junior) engineer/werkvoorbereider;
 • Een groeiende, innovatieve organisatie met een mooi toekomstbeeld;
 • Hecht, stabiel, gedreven en enthousiast team;
 • Regelmatig gezellige borrels en teamuitjes.

Daarnaast werken wij met grote namen in de branche, staan wij bekend als een goede werkgever en zijn wij onderdeel van een groot moederbedrijf waardoor wij met veel partijen samen kunnen werken om tot het beste resultaat te komen.

Wat wij vragen

Wij vinden inzet, motivatie en interesse in ons vakgebied belangrijker dan opleidingen en ervaring. Wij willen de beste, leukste en meest gemotiveerde mensen om ons heen, wij leiden die zelf op en op deze manier zijn wij er van overtuigd dat wij samen tot het beste resultaat komen.

Toch verwachten wij dat een aantal kenmerken belangrijk zijn om deze functie goed te kunnen vervullen:

 • MBO-niveau 4 werk - en denkniveau;
 • Administratief goed onderlegd;
 • Grote interesse in nieuwe technologie en ontwikkelingen in ons vakgebied;

Uiteraard is het prettig als je al enige jaren ervaring in een technische, administratieve omgeving hebt, maar dat is geen must. Benieuwd wat wij nog meer belangrijk vinden in onze nieuwe collega? Bel even naar Floortje de Valk: 06-19034538.

Over het bedrijf

CIAG B.V. viert dit jaar een feestje: ze wordt namelijk 15 jaar! En al 15 jaar maken zij jaar op jaar een mooie groei door, zijn al jaren vaste partner van VodafoneZiggo. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezel en glasvezel is de toekomst! Het bijzondere aan CIAG B.V. is dat zij het gehele traject verzorgen: van aanvraag tot oplevering. Het aanvragen van vergunningen, de engineering, werkvoorbereiding, uitvoering tot en met de oplevering. Alles hebben zij in eigen beheer en dat maakt dat zij onafhankelijk, flexibel en slagvaardig zijn.

En dat merk je ook aan de bedrijfscultuur: we gaan met z'n allen voor het beste resultaat, willen altijd ontwikkelen en groeien en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem, lekker centraal gelegen en wat makkelijk aan te rijden is naar de klanten in Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Utrecht en Breda. En dit is nog maar een klein gebied waarin zij actief zijn!

Solliciteren

CIAG B.V. heeft de werving naar een nieuwe collega uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem, de eerste gesprekken zullen dan ook met ons op kantoor zijn. In dit gesprek bespreken wij de functie en organisatie, maar bovenal jóuw wensen en ambities. We zijn benieuwd naar je verhaal!

Mochten wij beide een klik zien met CIAG B.V. stellen we je met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen we je graag bij de onderhandelingen. Wij verliezen je zeker niet uit het oog en verzorgen ook de eerste salarisbetalingen, zodat we een mooie en bewuste start van je carrière maken.

Wil je meer weten of direct solliciteren? Bel, mail of app: floortjedevalk@werktalent.com | 06-19034538

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent