Groente en fruit controleur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben je klaar voor een stap verder in je carrière in een baan met veel verantwoordelijkheid en doorgroei mogelijkheden. Lees dan snel verder.

Over de functie

Na een gedegen in werk periode en het meelopen met de ervaren keurmeesters ben jij uiteindelijk in staat om zelfstandig verpakte of binnengekomen partijen te keuren. binnen het bedrijf zijn er 3 afdelingen. De binnenkomst, verpakkingsruimte en de verlading. In tour beurten kom jij te werken op alle afdelingen. De ene dag sta je binnegekomen partijen te keuren en de volgende dag keur jij de kwaliteit van de groente en fruit in de verpakkingshal. Daarnaast ben jij scherp en secuur op o.a. juiste houdbaarheids- datums. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je in samen spraak met het bedrijf diverse certificaten gaat behalen.


Wat wij bieden

Een vaste baan met fulltime dienstverband van minimaal 42 uur per week. Je komt te werken in een organisatie met veel diversiteit in producten en werkzaamheden. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je een loon verwachten tussen €2100 - €2800 bruto per maand. Je zal eerst via het uitzendbureau te werk gaan om vervolgens een contract te krijgen bij onze organisatie. Binnen de organisatie is er de mogelijkheid tot het behalen van verschillende certificaten en het volgen van cursussen. Je komt terecht in een team met ervaren, enthousiaste en betrokken collega's die jou graag verder op weg helpen.

Wat wij vragen

Allereerst vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe collega relevante kennis heeft van AGF producten. Je hebt er zin in en vind het niet erg om vroeg je bed uit te komen aangezien onze werkdag vroeg begint. In onze wereld is het niet gek om een uurtje meer te werken en dit is voor jou ook geen probleem. Tevens neem jij verantwoordelijkheid voor je gemaakte keuzes en beheers je de Nederlandse taal.

Onze werktijden zijn divers maar variëren zich tussen 06.00 uur en 18.00 uur.

Over het bedrijf

Wij zijn een verpakkingsbedrijf die zich specialiseert in het verpakken, sorteren, ompakken én stickeren van groente en fruit is. Wij worden ingeschakeld door veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs die vraagstukken m.b.t. het verpakken van goederen. Zo verpakken/ompakken wij onze producten middels de verschillende verpakkingsmachines, waaronder clafnet, flowpack, foodtainer, netlon, seal of schalen.
Het bedrijf bevindt zich in Poeldijk (Regio Westland) en in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Voor het huidige kwaliteitsteam, die bestaat uit twee personen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent