(Junior) Productieleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Geef jij graag leiding? Lees dan snel verder, misschien is dit wel de baan voor jou!

Over de functie

Voor een verpakkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een (junior) teamleider groente en fruit. Na een goede inwerk periode krijg jij de leiding over een productie lijn en ben jij verantwoordelijk over de planning, aansturing en kwaliteit van jou productielijn. Je stuurt de productie krachten aan waar nodig en geeft aan als er iets niet goed gaat. Het bedrijf verpakt groente en fruit en heeft diverse verpakkingsmogelijkheden. Uiteindelijk is de bedoeling dat je teamleider wordt van een specifieke afdeling.

Wat wij bieden

Je kunt een bruto salaris verwachten tussen de €1800 - €2350. Je krijgt vast werk en gaat full time aan de slag. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezonde en koele werkomgeving met dagelijks vers groente en fruit

Wat wij vragen

Je bent fulltime beschikbaar en bereid tot het maken van een extra uur. Je hebt er zin in en vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Je beheert over de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur beschik jij over ervaring in de groente en fruit sector.

Over het bedrijf

Voor een verpakking bedrijf gespecialiseerd in groente en fruit zijn wij op zoek naar een (junior) productieleider AGF. Het bedrijf is gespecialiseerd in het flowpacken, ompakken en sealen van zowel groente als fruit. Je komt te werken in De Lier (in de buurt van Rotterdam, Delft en Den Haag). Het huidige team bestaat uit 9 personen.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent