Assistent Teelt Tomaten

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasland
Salaris € 1800,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag beginnen in de agrarische sector? Dan is deze afwisselende functie in de tuinbouw wellicht wat voor jou!

Over de functie

In de functie als (Junior) Teelt assisteer je de teeltspecialist. Afhankelijk van je ervaring en ontwikkeling ben je vervolgens eind verantwoordelijk voor het creëren van een optimaal teeltproces, de kwaliteit en procesverbeteringen. In overleg met de teeltspecialist en bedrijfsleider zorg je ervoor dat alles goed verloopt, daarnaast is er zeker ruimte voor eigen inbreng en dit wordt erg gewaardeerd. 

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag in een gezellig en jong team. Er is mogelijkheid tot zelfontwikkeling (BBL werken/leren is ook mogelijk). Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid tot doorgroeien. Ook hebben wij opleidingsmogelijkheden (spuitlicentie, BHV en teeltopleidingen). Bij deze zelfstandige en afwisselende functie is er genoeg ruimte voor je eigen inbreng en initiatief. Onze organisatie vindt de persoonlijke kwaliteiten en aandacht erg belangrijk. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaringen. Wij bieden een vaste baan met uitzicht op een contract bij het bedrijf.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste collega die houdt van aanpakken met een positieve mentaliteit. Wanneer er een probleem is, los jij deze zonder moeite op. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, ook heb je kennis van Excel. Je neemt graag initiatief en bent stressbestendig. Tevens werk jij graag in teamverband en heb je affiniteit met een tomatenkwekerij.

Over het bedrijf

Het bedrijf produceert op een duurzame manier trostomaten. Het bedrijf bestaat uit 3 vestigingen en staat op 16 hectare. Bij deze kwekerij werken ongeveer 12 personen in vaste dienst, daarnaast werken zij met uitzendkrachten. In de zomermaanden komt het regelmatig voor dat zij met meer dan 40 uitzendkrachten in de kas lopen. Voor onze locatie in Maasland (in de buurt van Rotterdam en Den Haag) zijn wij op zoek naar een (Junior) Teelt.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers.
Daan Bekkers is bereikbaar via daanbekkers@werktalent.com of via 0174-612690.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent