Werkplaats medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1080,- per maand
Direct naar:
Heb jij aantoonbare ervaring op een werkplaats met zowel logistieke als digitale werkzaamheden? Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Ben je handig met je handen en beschik je over eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als junior werkplaats medewerker heb jij een hele diverse functie waarbij er veel van je gevraagd wordt op het gebied van logistieke en administratieve werkzaamheden. Jij houdt je namelijk de hele dag bezig met; schoenen! Maar wat doe je dan zoal op een dag? Heel simpel: jij zorgt er voor dat de schoenen die binnenkomen uit binnen- en buitenland worden uitgepakt en gecontroleerd op juistheid en eventuele gebreken. Andersom werkt dit natuurlijk ook zo: jij pakt schoenen in en zorgt er voor dat deze op de juiste manier verzonden worden door middel van de juiste verzendstickers en je doet de aanmelding bij de diverse bezorgpartners. Hier komen jouw computervaardigheden ook van pas! Je werkt namelijk met Outlook en met bepaalde sheets in Excel.
Aangezien de bestellingen ook uit het buitenland komen kan jij je in woord en geschrift goed uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels. Heb je naast het feit dat je handig met je handen bent ook nog ervaring met machines en het maken van schoenen? Top! Dan hebben wij de perfecte match gevonden.

Kortom, je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:
• het inpakken, uitpakken, controleren en verzenden van schoenen
• uitvoeren van computerwerkzaamheden met Outlook en Excel
• handmatig en machinaal maken van schoenen

Let op: het gaat hier om een tijdelijke functie van circa drie maanden. Uiteraard kunnen er mogelijkheden zijn tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. De functie wordt nu ingeschat op 24 uur per week (beschikbare dagen nader te bepalen).

Wat wij bieden

Omdat wij jou dolgraag willen binnen halen bieden wij jou:

• Een salaris van €10,36 bruto per uur ( circa €1080 bruto per maand op basis van 24 uur per week)
• Reiskostenvergoeding van 0,19 ct per kilometer (v.a. 10 km enkele reis)
• Tijdelijk werk (parttime)
• Bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid op een langdurig dienstverband
• Vaste werktijden
• Werken binnen een hardwerkend en informeel team

Wat wij vragen

Heb je interesse? Leuk! Als je aan onderstaande eisen kan voldoen maak jij zeker kans op deze baan:

• Je bent parttime beschikbaar, gemiddeld 24 uur per week
• Je hebt aantoonbare werkervaring als werkplaats medewerker
• Je hebt een stabiel werkverleden (geen jobhopper)
• Je bent flexibel en proactief ingesteld
• Je beschikt over eigen vervoer
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift
• Je hebt ervaring met machines en het maken van schoenen (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gelegen in Den Haag en is een echt begrip als het aankomt op orthopedische schoenen. Zij zetten zich al honderden jaren in voor mensen met en zonder voetproblemen. Van schoenen op maat tot echte handgemaakte luxe schoenen, niks is te gek en alles kan.
Op dit moment werken er zo’n 16 mensen binnen het bedrijf variërend van de front office medewerk(st)er tot de orthopedisch schoentechnoloog. Doordat het een echt familiebedrijf betreft hangt er een informele sfeer en gaan de werknemers familiair met elkaar om. Zo worden er jaarlijks personeelsuitjes georganiseerd en worden jubilea groots gevierd.

Solliciteren

Ben jij dé junior werkplaats medewerker die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact. Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Dit kan naar 070-3085353 of naar denhaag@werktalent.com

WerkTalent Den Haag is door de opdrachtgever ingehuurd om de gehele sollicitatie op zich te nemen. Wanneer je op het eerste oog voldoet aan de gestelde criteria nodigen wij je uit (telefonisch). Verloopt ook dit gesprek goed dan plannen wij een gesprek in bij de opdrachtgever. Wanneer ook zij enthousiast zijn over jouw persoon, plannen zij een proef dag in. Verloopt deze dag goed, dan heb jij een nieuwe baan!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent