Logistiek Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de tuinbouw en ben je op zoek naar een logistieke functie bij een ambitieuze plantenkwekerij? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je gaat als logistiek medewerker samen met je collega aan de slag. Je gaat alles omtrent verladingen vanuit onze locaties goed regelen en houdt altijd overzicht. Het gaat hierbij om het transport, de uitgifte van inkomende en uitgaande goederen en producten en de opslag. Het is voor jou vanzelfsprekend dat alles klopt en je vindt het een uitdaging om alles in goede banen te leiden.

Je komt op verschillende tijden te werken, de ene dag ben je vroeg klaar en de andere dag wat later. Je komt op onze hoofdlocatie in Bergschenhoek te werken, maar soms kom je ook op een van onze andere vijf locaties te werken. Ook wordt er bij toerbeurt in het weekend gewerkt. In de rustigere periodes zal je onze technische medewerkers ondersteunen bij verschillende klussen en projecten.

Belangrijk is voor jou de hygiëne en een opgeruimde en schone werkplek, hier zorg je dan ook dagelijks voor. Tevens vindt je het leuk om samen met ons te werken aan het continue verbeteren van onze producten en prestaties.

Wat wij bieden

Je kom terecht in een gezellig team bij een dynamisch bedrijf waar wij het volgende bieden:

 • Fulltime baan
 • Salaris naar jouw kennis en ervaring
 • Vast werk
 • Mogelijkheid tot een interne opleiding en cursussen
 • Afwisselend vast werk

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die in de omgeving van Bergschenhoek woont. Ook kan jij je vinden in het volgende profiel:

 • Enige ervaring in de tuinbouw
 • MBO werk- en denkniveau
 • Flexibel inzetbaar
 • Stressbestendig, nauwkeurig en een organisatietalent
 • In het bezit van een vorkheftruck (of je wilt deze behalen)
 • Leergierig en een gezonde dosis verstand

Over het bedrijf

Wij zijn een jong, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Bergschenhoek en het Westland. Wij richten ons voornamelijk op de grote en middelgrote termijnorders. Onze klanten zijn grootwinkelbedrijven, retail en discounters. Wij spelen in op de eisen, belangen en wensen van onze klant en leveren een assortiment van kamerplanten, Phalaenopsis, seizoensproducten en een continue variërend nieuw aanbod.

Solliciteren

Heb je interesse mail/ app of bel dan voor meer informatie.
Je kan mij (Paul de Letter) bereiken via 06-47043936 of via pauldeletter@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent